jacek_gti Posted December 1, 2010 Report Share Posted December 1, 2010 Witam, zainteresował mnie wosk AG HD i mam w związku z tym pytanie czy ktoś z Was go używał? Czy jest trwały (mam na myśli okres zimowy), z góry dzięki za odpowiedzi :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deco Posted December 1, 2010 Report Share Posted December 1, 2010 Dobry wosk ale w tej cenie są lepsze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacek_gti Posted December 1, 2010 Author Report Share Posted December 1, 2010 Co możesz w takim razie polecić? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deco Posted December 2, 2010 Report Share Posted December 2, 2010 Collinite no. 476, Megs #16, FinishKare 1000P Hi-Temp Paste Wax to takie "woski" na zimę (przy odpowiednim użyciu powinny się długo utrzymać) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacek_gti Posted December 2, 2010 Author Report Share Posted December 2, 2010 Właśnie już po założeniu tematu , zobaczyłem u kanara ten wosk Collinite no. 476s i pewnie się na niego zdecyduje bo cena jest przystępna i trwałość podobno spoko. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonnes Posted December 2, 2010 Report Share Posted December 2, 2010 Jacek, AG HD Wax to był mój pierwszy wosk (z tych lepszych) który nałożyłem na swoje auto jak zainteresowałem się detailingiem. Produkt sam w sobie jest niezły, choć teraz jak moje oko dostało wprawy, widzę że daje taki lekko "plastikowy" look. Nieźle wyciąga głębię lakieru w kombinacji z AG SRP. Co do trwałości, na dłuższym dystansie czasowym to się nie wypowiem, ale u mnie wytrzymał latem 1,5 miesiąca bez problemu, zanim go zdjąłem i nałożyłem inny. Ogólnie jest to jeden z trwalszych wosków. Tak jak napisał Paweł, Colli #476 jest dobrą alternatywą. Tak wyglądał u mnie: Dorzucę jeszcze parę fotek w większym rozmiarze: Kroplekowanie po ok 1,5 miesąca od aplikacji i kilku myciach Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts