AndrzejZ Posted December 2, 2010 Report Share Posted December 2, 2010 Jakoś tak nie było kiedy wrzucić fotek :( Ogólnie wnętrze w średnim stanie,normalnie użytkowo zabrudzone nie było hardkorowo,kinder niespodzianek tez nie ;) Rozpisywać się czego używaliśmy tez nie ma co bo nic nowego nie było. A zaczęło się tak: Fotel kierowcy z jakimś zaciekiem: 50/50 jakoś tak wyszło Po no ale najpierw to tak to wyglądało: Porównanie podłóg: Po Boczki wymagały tylko odświeżenia Bagażnik The End ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marctwain Posted December 2, 2010 Report Share Posted December 2, 2010 Andrew, bardzo lubię czyste jasne środki w ciemnych autach. I ten do tych się zalicza ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndrzejZ Posted December 2, 2010 Author Report Share Posted December 2, 2010 Maniek,na drugi dzień po odbiorze dostałem już zapowiedź ze na wiosnę z zewnątrz będziemy walczyć,ale tam już nie będzie tak lekko :x troszeczkę sciachany lakier,ale My lubimy takie wyzwania... dodam ze autem generalnie jeździć ma Pani,która jest pedantka na maxa (w pozytywnym znaczeniu),w trakcie rozmowy powiedziała ze dla niej te auto (przed czyszczeniem) to był obraz nędzy i rozpaczy z połączeniem burdello bum bum ;) Nie widziała Omegi którą robiliśmy :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JJ. Posted December 2, 2010 Report Share Posted December 2, 2010 Andrzejku, nie wiedziałem, że CDS współpracuje z Oplem i wsadzacie tam swoje firmowe dywaniki.. :mrgreen: Dobra robota, fajnie, że kobieta i pedantka jeśli chodzi chodzi o auto :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mar_1981 Posted December 2, 2010 Report Share Posted December 2, 2010 Bardzo ładnie. Również choruję na samochód z jasnym wnętrzem choć wiem jak ciężko je utrzymać w nienagannym stanie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormsystem Posted December 2, 2010 Report Share Posted December 2, 2010 Tam obok czajniczka to pewnie jeszcze śniadanie czekające na śniadanie... :roll: Nie ma to jak koncentracja na danym zadaniu... potem efekty są widoczne w każdym detalu ! Superowo ... Co do utrzymania jasnego wnętrza to są dwa sposoby : a) biały fartuch i filcowe kapciochy takie jak dostajemy na Wawelu... b) auto ,, w ramkę i nad łóżko '' 8-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marctwain Posted December 2, 2010 Report Share Posted December 2, 2010 Marcin, da radę. mi przy trójce dzieci się udaje. Po prostu rygor :lol: Przy wsiadaniu, wysiadaniu, nogi na wycieraczkach, zero mazania na szybach, zero jedzenia. Żeby nic nie było. :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mar_1981 Posted December 2, 2010 Report Share Posted December 2, 2010 Normalnie jak u Kononowicza...nie będzie niczego :lol: Takie wnętrze to pewnie ze dwa razy w roku to trzeba przepierać przy małych dzieciach. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marctwain Posted December 2, 2010 Report Share Posted December 2, 2010 Raz było, w zeszłym roku jak mnie oświeciło. Potem bat i nie ma żartów :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SNB SWEDEN Posted December 2, 2010 Report Share Posted December 2, 2010 Jak by to skomentowac :?: Zawialo amatorska nuda :lol: :lol: :lol: Slicznie wyszlo Panowie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndrzejZ Posted December 2, 2010 Author Report Share Posted December 2, 2010 Dziękować za komenty ;) Dżeju, a no jakoś tak wyszło, Opel szyjąc wykładzinę dywanowa inaczej włókna przędza żeby się w CDS układało :lol: Seba nuda nuda no nie... ;) tez tak myślę :lol: W opracowaniu następny projekt wnętrza... wkrótce premiera ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arturo Posted December 2, 2010 Report Share Posted December 2, 2010 Efekt rewelacyjny!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Monika_ Posted December 2, 2010 Report Share Posted December 2, 2010 Takie wnętrza lubię 8-) Super wyszło Panowie. Co do utrzymania jasnego wnętrza to są dwa sposoby : a) biały fartuch i filcowe kapciochy takie jak dostajemy na Wawelu... b) auto ,, w ramkę i nad łóżko ''Bez przesady, ja nie ściągam butów i nie myję rąk przed wsiadaniem do mojego, a piorę tapicerkę w zasadzie raz do roku, po zimie - a bo to się wsiądzie z mokrą kurtką itp i zawsze jakiś ślad zostanie. Ale nie popadajmy w paranoję, jak się chce, to można utrzymać takie wnętrze czyste i bez widocznych (takich jak w tym projekcie) zacieków, z którymi Panowie z CDSu jak zwykle bezbłędnie sobie poradzili ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormsystem Posted December 2, 2010 Report Share Posted December 2, 2010 Ojeju , ale ironii nie widać po klawiszach... te kapciochy i fartuch to są teksty zawstydzonych klientów . Zostawił wiadomo co , a odebrał nie wierząc czy to to , a jeśli to to ( takieładne ) nie szkoda zabierać z miejsca :mrgreen: -----JA TU NOWY I PROSTY -WYBACZTA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Monika_ Posted December 2, 2010 Report Share Posted December 2, 2010 Nie no, spoko Rafał ;) luzik ;) ;) te kapciochy i fartuch to są teksty zawstydzonych klientównie tylko :D takie teksty słyszę na prawie każdym spocie OCP, że ja to tylko w święta jeżdzę, że w kapciuszkach wsiadam, że na tylnej kanapie nikt jeszcze nie jeździł - nie no, w sumie cieszyć się trzeba, że się komuś podoba, ale to taki stereotyp, że jak jasne wnętrze to już olaboga zaraz będzie ujeb... ;) ciemne tak samo się brudzi, tylko tego nie widać :mrgreen: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormsystem Posted December 2, 2010 Report Share Posted December 2, 2010 Czyli to auto to jednak z ramki ściągnięte... :D ;) A CDS to jakaś fantastika waxova ...Detale to nicopatrzyka durnota , a reszta społeczności to ekstemum kurzochum słirsum wgłębum ... :o POniosło mnie po ty kapciochach ....OOOps :ugeek: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndrzejZ Posted December 2, 2010 Author Report Share Posted December 2, 2010 Czyli to auto to jednak z ramki ściągnięte... :D ;) A CDS to jakaś fantastika waxova ...Detale to nicopatrzyka durnota , a reszta społeczności to ekstemum kurzochum słirsum wgłębum ... :o POniosło mnie po ty kapciochach ....OOOps :ugeek: Hmmmm ale ło co kaman ??? :shock: :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GRUBEER Posted December 2, 2010 Report Share Posted December 2, 2010 hehehehe miło słyszeć dobre słowa z ust takiego juryyyyyy jak Wy :D aż się miło robi :) dziękujemy wam serdecznie za te właśnie słowa teraz mogę spokojnie iść spać :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JJ. Posted December 3, 2010 Report Share Posted December 3, 2010 Kuba, a Ty pracowałeś czy tylko się leniłeś? Bo ja tu widzę Andrzeja w pracy. Pewnie znowu na skrzynkach zasnąłeś.. ;) :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndrzejZ Posted December 3, 2010 Author Report Share Posted December 3, 2010 Kuba, a Ty pracowałeś czy tylko się leniłeś? Bo ja tu widzę Andrzeja w pracy. Pewnie znowu na skrzynkach zasnąłeś.. ;) :lol: I tu muszę stanąć w obronie Kubusia dzielnie tyrał równo ze mną..... skrzynek nie było to pewnie dlatego :lol: :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GRUBEER Posted December 4, 2010 Report Share Posted December 4, 2010 No pięknie...... :twisted: czasem uda mi się popracować :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shifty Posted December 4, 2010 Report Share Posted December 4, 2010 Ile męczyłeś ten środek? Przyznam szczerze, że lubie tylko czyste wnętrza jasne, najlepiej jak tak jeszcze ładnie pachną nowością. Za czyszczeniem tych zakamarków nie przepadam, ale zawsze dobrze wykonany projekt wnętrza mnie cieszy. Ładna robota. Impregnowałeś to czymś? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts