SNB SWEDEN Opublikowano 2 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 Autko z konca 2001 z przelotem 230,000 km bo ciezko powiedziec ze to jazda byla, pod maska okolo 300HP wiec jest czym zbierac asfalt.Auto zaniedbane masakrycznie i faktycznie bylo wyzwaniem nawet dla mnie amatora, jak lewa strona auta nie robila problemow to prawa niestety tak kazda pasta sie rolowala i bylo ciezko. Sytuacja wyjsciowa bleee, ale nie bede smolil ze wyszlo jak igla oczywiscie jestem zadowolony ale lakier jednak byl tak zniszczony ze efekt koncowy jest bardzo dobry jak by nie patrzec.Wnetrze nie bylo niczym nadzwyczajnym wiec to pominiemy :lol: Kolka zdjete a bylo co myc Reklamy zostaly zdjete Wyglad lakieru po myciu i wysuszeniu I co mam Wam napisac? Widocznie nie kazdy lubi lsniacy lakier ale moc sie liczy :? Ze wzgledu na spora ilosc pracy nie ma juz czasu na zabawy w piekne zdjecia 50/50 obecnie jest tak ze mamy dodatkowych 2 ludzi i oni tylko przygotowuja auta pod korekte itd potem wchodzi lekarz i leczy :lol: .Moze jednak kilka takich zdjec pokaze jaki byl 93 przed i jaki jest po Prosze porownac blotnik z maska To juz woskowanie A tak to wyszlo Sprawca koncowego efektu jest ten pan Oraz kilka zdjec plenerowych 6vkb4UDRENk Mycie widomo co, korekta tez wiadomo tzn S17 z zoltym padem MS wykonczenie na 150 AClean Partner wosk jak wyzej.Prepraszam za ilosc zdjec ale Saab jest Saabem :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 2 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 Ojjojojoj, ta sylwetka i motor :) Raz miałem saaba 900 krokodyla. To specyficzna marka. Ale ten to kąseczek teraz, że aż strach. Daj mi go... :roll: Zapłacę cło i akcyzę :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejZ Opublikowano 2 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 Seba nie no ta linia oddzielajaca przed i po w foto 50/50 taka pofalowana.....amatorka na maxiora :lol: :shock: a tak poza tym to nuuuuuuuuuda znowu zajebiscie sie lejacy lakierek :P eeeeeeeeech ten amator ze Sweden Group :D niemozliwy jest :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturo Opublikowano 2 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 Bardzo ładnie wyszło, lakierek wygląda po prostu super, aż szkoda go teraz na tą zimę wypuścić !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monika_ Opublikowano 2 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 Seba nie no ta linia oddzielajaca przed i po w foto 50/50 taka pofalowana.....amatorka na maxiora o tym samym pomyślałam :lol: :lol: Efekty pracy super oddaje czwarte zdjęcie od dołu - najbardziej mi się podoba. Świetna robota... jak na amatora ;) Wnetrze nie bylo niczym nadzwyczajnym wiec to pominiemy :lol:rozumiem, że brak było gnoju, piachu więc nie ma się czym chwalić... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba Opublikowano 2 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 Bardzo ładny samochód. Seba robota jak zwykle super! Fajnie ten CG wygląda finalnie. Seba kurde skąd ty masz tyle pracy ? FCUUUUUUUUUUUUK :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka Opublikowano 2 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 Seba, nie obraź się ale bardziej mi się auto podoba niż sama praca :) Az mnie naszło żeby sobie takie kupić :lol: Bardzo ładnie wyszło, nie ma co mówić nawet. Powiedz mi, czemu się tak działo z tą drugą stroną ? Nie była malowana czasem ? Widzę, że postępy zrobione - więcej fotek, fotki plenerowe, całościowe - super, tylko żeby były trochę większe :P Już nie narzekam, dobra robota :ugeek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 2 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 Roboty nie skomentuję ;) , ale chyba pierwszy raz spojrzałem inaczej na Saaba. Sylwetkę ma taką drapieżno-przyczajoną, czuć drzemiącą moc. No i te fele pięknie dobrane do auta 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek_gti Opublikowano 2 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 Czekałem na kolejny twój projekt i nie zawiodłem się i tym razem. Jak zwykle przyzwyczaiłeś nas do pełnej profeski i nienangannego wyglądu autka PO. Widzę też że S17 to Twój ulubieniec, pozdro i czekam na kolejny projekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 2 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 No tak Monia tym razem brak czasu na klejenie do 50/50 ciagle czas goni Nas :lol: , a wnetrze jak napisalas zero gnoju :D Kuba sam nie wiem skad ta robota ale chyba z ulicy do nas zajezdza :) Szynka auto nie bylo lakierowane wiec nie mam odp dlaczego pasta sie rolowala :( Tak Jacku S17 to moja ulubiona pasta i chyba opanowalem ja do perfekcji moge wile nia kabinowac w roznych zestawieniach z padami kiedys ci pokaze 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRUBEER Opublikowano 2 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 :shock: teraz to i mi się saab podoba ale raczej tylko ten konkretny "DOTKNIĘTY" przez Sebcia :P Don Professore Sebastiano jeszcze trochę i jakiś awans będzie co ?? Amator+ a nie taki zwykły "Amator" :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator nox Opublikowano 3 Grudnia 2010 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 no no pięknie kocham takie lakiery :) efekt naprawdę zacny :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Już kiedyś mowiłem..ręce które leczą...taki Kaszpirowski w świecie Detailingu :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 3 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Mniam, Saabik wygląda naprawdę soczyście i smakowicie. Mocny czarny i zacny jeśli chodzi o mody pod maską. Zobaczyłbym jak to lata. 300KM, ciekawe jak z awaryjnością Saabów, jednostek napędowych i w ogóle całej reszty. Bo jest coś w nich nadzwyczaj interesującego.. 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator nox Opublikowano 3 Grudnia 2010 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 z tych silników okrutnie łatwo się krzesa dodatkowe konie i całkiem nieźle to z noszą gorzej z osprzętem który lubi się sypać niezależnie od modyfikacji . :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 3 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 z tych silników okrutnie łatwo się krzesa dodatkowe konie i całkiem nieźle to z noszą gorzej z osprzętem który lubi się sypać niezależnie od modyfikacji . :)Fakt orginalne turbiny maja problemy ale da sie zyc, to auto smiga dobrze moge poreczyc :lol: tyle ze nie na zime, do nas wjechal na zimowych 16 wyszedl na letnich 18- kach byl problem z podniesieniem auta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Podmieniłeś fele???Nie zauważył właściciel :lol: Szczerze sie przyznam że jak szybko stronę scrollem przeciągam to normalnie sylwetka podobna do naszego polskiego Ferrari Poldka :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shifty Opublikowano 4 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 To ten co nie chciał odpalić. Fajowa praca, zniszczony był. Należało mu się trochę pielęgnacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 4 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 To ten co nie chciał odpalić. Fajowa praca, zniszczony był. Należało mu się trochę pielęgnacji. Tak Slawku to ten ale po dolaniu paliwa silni zaciagnal i odpalil bez problemow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka Opublikowano 5 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Ale mi się tan Saabik podoba....mmm @-) @-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi