jacek_gti Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Na weekendzie był u mnie znajomy, któremu też podoba się świat detailingu i któremu dałem próbkę kilku kosmetyków m.in. NXT 2.0 oraz preparat do suwania smoły z auta i pare innych. Kolega podzielił się fotkami swojego rocznego autka po nałożeniu tego specyfiku, wydaje mi się że wyszło nawet nieźle, co Wy na to?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monika_ Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Czy tylko u mnie nie widać fotek Jacka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 U mnie widać ładnego białego paszteta CC, fajnie wyszło :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monika_ Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 o k.. :shock: już widzę, na innym kompie jak ja je uwielbiam :ymdaydream: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Nawet biały wygląda :u ale sylwetka tego passata też jest wdzięczna dla lsp do końcowego efektu wizualnego. :ymcowboy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek_gti Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 To narazie początk zabawy, autko nigy nie bylo glinkowane, nigdy nie był użyty cleaner czy politura, sądzę że jak troszeczkę się pobawimy to wyjdzie coś jeszcze lepszego. Tak na marginesie jakiego siuwaxa polecacie do takiego lakieru?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi