mecholl Posted May 9, 2010 Report Share Posted May 9, 2010 Cześć Jako, że nie mam zbytnio dostępu do prądu zacząłem się zastanawiać nad jakąś polerką na baterie. Przeglądając internet napotkałem taki wynalazek http://www.alvsborgsmarin.se/Shop/Index.php?sArtId=9130 Czy ktoś miał z czymś takim do czynienia ? Może ktoś poleci coś innego sprawdzonego < o ile takie coś istnieje > Pzdr. Kamil Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonnes Posted May 9, 2010 Report Share Posted May 9, 2010 Mało informacji :( Nie ma zakresu obrotów i czy w ogóle są regulowane??? Nie sądzę aby ta maszyna nadawała się do sensowniejszych prac nad korektą lakieru, raczej tylko do ew. wypolerowania wosku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marctwain Posted May 9, 2010 Report Share Posted May 9, 2010 Zamiast machania ręką z padem, przy pracach nie wymagających maszyny elektrycznej, może by się na tym zastanowił, zawsze to wygodniej. Ale pełnej korekty to tym szybko nie zrobi. No i jak Mirek-jakie obroty? A swoją drogą nie wiedziałem, że takie są ;) Ciekawe. Cena niecałe 300zł. Ale jak nie ma prądu, to lepszy wróbel w garści niż zając na dachu :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonnes Posted May 9, 2010 Report Share Posted May 9, 2010 No i kwestia wytrzymałości baterii. :?: Kiepsko jak bateria padnie w połowie panela :? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mecholl Posted May 9, 2010 Author Report Share Posted May 9, 2010 Pełnej korekty lakieru na razie nie zamierzam robić bo może być efekt odwrotny :D Na chwile obecną szukam czegoś żeby sobie ułatwić życie przy nakładaniu, polerowaniu odżywek, wosków itp. Co do polerki to w zestawie są dwie baterie. Trzeba będzie się z nimi skontaktować żeby podali więcej szczegółów. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SNB SWEDEN Posted May 9, 2010 Report Share Posted May 9, 2010 Kurcze roziwazanie z maszyna na baterie zeby mogla wytrzymac np korekte jednego samochodu byla by swietna,brak tych wszystkich kabli itd lux kurcze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts