SNB SWEDEN Posted December 8, 2010 Report Share Posted December 8, 2010 Auto juz pewnie znane bo bylo raz na innym forum, ale wrocilo do mnie po roku (jakos tak) wlasciciel zafundowal mu zabezpeczenie lakieru z Sonaxa i powiem ze wyglada dosc dobrze, moze kropelkowania itd to lipa, ale glebia koloru bardzo dobra, slady po muchach jasne ze sa ale ogolnie tego typu zabezpieczenie bym powiedzial zdalo egzamin.Spektakularnie nie bylo boi auto w dobrym stanie ale kolor piekny(moje zdanie9 troszku go odswiezylismy i paszol won :lol: Balwanek :) Mycie koleczkow Lakier w stanie dobrym jedynie maska dach i klapa wymagala wiecej czasu reszta pikus Niestety ogromna ilosc odpryskow niszczy caly efekt Ogolnie wyszlo fajnie :) Zabezpieczenie ktore bylo na lakierze (ale nakljeki juz nie ma jest inna :mrgreen: ) Ten detal stylistyczny lubie najbardziej Kilka plenerowych Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacek_gti Posted December 8, 2010 Report Share Posted December 8, 2010 Doczekałem się jak zwykle wyszło zawaliście, pozdro Mistrzu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Monika_ Posted December 8, 2010 Report Share Posted December 8, 2010 Wy to tam nawet śnieg czysty macie :lol: Ależ się prezenci w tym bieluśkim plenerze - super ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mar_1981 Posted December 8, 2010 Report Share Posted December 8, 2010 Ładny brokacik z bliska. Seba znowu mistrzostwo :u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mecholl Posted December 8, 2010 Report Share Posted December 8, 2010 Ładnie, ładnie trza pochwalić. Pochwal się jaka naklejka teraz gości na samochodzie ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marctwain Posted December 8, 2010 Report Share Posted December 8, 2010 Kolor niesamowity :) I odbicie :u tylko spinki widać od zderzaka chyba? czy złudzenie :?: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SNB SWEDEN Posted December 8, 2010 Author Report Share Posted December 8, 2010 Kolor niesamowity :) I odbicie :u tylko spinki widać od zderzaka chyba? czy złudzenie :?:Widac widac Angielska jakosc :oops: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fireman_marcin Posted December 8, 2010 Report Share Posted December 8, 2010 Nietuzinkowa furmanka :D, na śniegu zawsze super kontrastuje, good job :u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szynka Posted December 9, 2010 Report Share Posted December 9, 2010 Nudaaa :P Kolor ładniutki, jak na zielony którego nie lubie :u Czym go masowałeś ? Chodzi mi o wosk oraz pasty. Powiedz mi, lakier mają miękki tak jak japońce ? Bo to prawie Civic taki jak mam tylko po lifcie. Też mi się to podoba. Dobra robota, Pozdrawiam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tony Soprano Posted December 9, 2010 Report Share Posted December 9, 2010 Piękny, pięknym, charakterny. To, że ten kolorek jest śliczny, to jedno, a to, że pasuje do tego auta to już inna sprawa. Wersja bardzo, bardzo sympatyczna. Pewnie wszyscy hondziarze po obejrzeniu tych niektórych zdjęć zapragna do swoich Civików takie błotniki... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SNB SWEDEN Posted December 9, 2010 Author Report Share Posted December 9, 2010 Szynka lakier miekki nie ma problemow aczkolwiek kazda pasta i sie rolkowala , flexem tylko duzo elementy na D2 i zoltym padzi maska , klapa i dach potzrebowaly tego reszta na cyclo i zoltych padach z D2, calosc podciagnalem na 150 Top Polish z AClean Partnera i wosk Ch G obecnie, ale moze na wiosne poleci Cquartz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
damianese Posted December 9, 2010 Report Share Posted December 9, 2010 a jak! przekozak auto jak i lakieros- good job men! :u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kowe Posted December 9, 2010 Report Share Posted December 9, 2010 Mnie bardzo podoba się efekt przy flagach :) gj (*) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SNB SWEDEN Posted December 9, 2010 Author Report Share Posted December 9, 2010 Mnie bardzo podoba się efekt przy flagach :) gj (*)Matko boska a co tam przegapilem =(( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacek_gti Posted December 9, 2010 Report Share Posted December 9, 2010 Zapomniałeś spolerowaś flagi na równo z lakierem =p~ Cięzko się na minkę zdecydować 8-x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maly_marcin Posted December 9, 2010 Report Share Posted December 9, 2010 Przesympatyczny kolor, 'podobuje mi się' :D A co do pracy - Seba, sam wiesz :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kowe Posted December 9, 2010 Report Share Posted December 9, 2010 Mnie bardzo podoba się efekt przy flagach :) gj (*)Matko boska a co tam przegapilem =(( Właśnie nic :) bardzo często w takich miejscach ludzie zostawiają resztki zaschniętej pasty czy wosku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SNB SWEDEN Posted December 9, 2010 Author Report Share Posted December 9, 2010 Mnie bardzo podoba się efekt przy flagach :) gj (*)Matko boska a co tam przegapilem =(( Właśnie nic :) bardzo często w takich miejscach ludzie zostawiają resztki zaschniętej pasty czy wosku. Lo matko to mnie wystraszyles ale ci zostawiajacy to high profi a my amaotrzy dzialamy ostro :ympeace: :ympeace: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kowe Posted December 9, 2010 Report Share Posted December 9, 2010 Lo matko to mnie wystraszyles ale ci zostawiajacy to high profi a my amaotrzy dzialamy ostro :ympeace: :ympeace: Co racja to racja, oni mają tyle pracy, że trzeba wybaczyć takie niedoróbki. Inaczej ludzie czekaliby latami na termin :D ważniejsze czyste nadkola niż takie pierdoły. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts