biały Posted December 13, 2010 Report Share Posted December 13, 2010 Pacjent to Mercedes W124 99% lakier oryginalny granatowy akryl. Użyte materiały : Deox 2 Deox 3 Pad żółty SNB pady żółte 110mm do maszyny dwugłowicowej Natty's Blue Do mycia produkty Nielsen Przed: 50/50 Po: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mar_1981 Posted December 13, 2010 Report Share Posted December 13, 2010 Ehhh jak marzenie wyszedł :ymapplause: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fireman_marcin Posted December 13, 2010 Report Share Posted December 13, 2010 W124 w takim stanie to teraz rarytas :D fajnie wyszło :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
biały Posted December 13, 2010 Author Report Share Posted December 13, 2010 W124 w takim stanie to teraz rarytas :D fajnie wyszło :) nigdy nie jeździł ani nie jeździ w zimę ... zrobiłem go i od razu pojechał do garażu zimować :) na wiosnę wyjedzie się lansować :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Monika_ Posted December 13, 2010 Report Share Posted December 13, 2010 Tomku, super się prezentuje :u Nie wiem co mają tylne lampy w sobie, ale strasznie mi się podobają ;) A powiedz, czy w środku coś robiłeś? W jakim stanie jest tapicerka (chyba welurowa z tego co widzę)? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacek_gti Posted December 13, 2010 Report Share Posted December 13, 2010 Naprawdę ładnie go zrobiłeś, no i faktycznie jeden z ostatnich prawdziwych Mercedesów, pozdro :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marctwain Posted December 13, 2010 Report Share Posted December 13, 2010 Kurde mol, czysto Prezes :u Masz rację, ostatni mohikanin z niego. Nie dziwię się, że zimuje w garażu. Tomek :u :u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
biały Posted December 13, 2010 Author Report Share Posted December 13, 2010 Tomku, super się prezentuje :u Nie wiem co mają tylne lampy w sobie, ale strasznie mi się podobają ;) A powiedz, czy w środku coś robiłeś? W jakim stanie jest tapicerka (chyba welurowa z tego co widzę)? Tapicerka jest materiałowa w stanie idealnym... czyściłem tylko podsufitkę ponieważ od odsuwania szyberdachu trochę się ubrudziła ... reszta jak nowa :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Monika_ Posted December 13, 2010 Report Share Posted December 13, 2010 czyściłem tylko podsufitkę ponieważ od odsuwania szyberdachu trochę się ubrudziłano fakt, w tym miejscu szczególnie potrafi się ubrudzić Piękny model. Jeszcze raz :-bd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonnes Posted December 13, 2010 Report Share Posted December 13, 2010 Tomek, normalnie perełka, aż się oczy śmieją do takiego auta :ymdaydream: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JJ. Posted December 13, 2010 Report Share Posted December 13, 2010 Tomku, Tomku, po raz kolejny pokazałeś klasę ^:)^ Ja bym go widział z felgami szprychowymi bądź pełnymi w chromie, jak miały modele AMG ;) No i gleba obowiązkowo. Miód ;;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mar_1981 Posted December 13, 2010 Report Share Posted December 13, 2010 Tomek, a cały samochód obleciałeś tylko żółtymi padami z różnymi kombinacjami Deoxów??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzychu147 Posted December 13, 2010 Report Share Posted December 13, 2010 bardzo ładna praca :u co poszlo na oponki ? brillance? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
biały Posted December 13, 2010 Author Report Share Posted December 13, 2010 Tomek, a cały samochód obleciałeś tylko żółtymi padami z różnymi kombinacjami Deoxów??? tak , tylko że deox 3 poszedł na żółtych i na dwugłowicówce bardzo ładna praca :u co poszlo na oponki ? brillance? Oczywiście że Brillance :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szynka Posted December 14, 2010 Report Share Posted December 14, 2010 Piękny! Co tu więcej mówić... Dobra robota Tomku :u :u PS. Chromy czymś robiliście ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lehto Posted December 14, 2010 Report Share Posted December 14, 2010 w salonie takiego nie widzieli :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maly_marcin Posted December 14, 2010 Report Share Posted December 14, 2010 Pięknie wam to wyszło :-bd Jak to mówią: "Bez gwiazdy nie ma jazdy"... a ta pięknie się świeci i wyróżnia ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzychu147 Posted December 15, 2010 Report Share Posted December 15, 2010 Tomku a ile warstw nakładasz go na oponki? Uzywasz do tego aplikatora czy jakiegos pędzla? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
biały Posted December 15, 2010 Author Report Share Posted December 15, 2010 Tomku a ile warstw nakładasz go na oponki? Uzywasz do tego aplikatora czy jakiegos pędzla? Gąbką nakładam , nalewam na gąbkę trochę , rozprowadzam , drugi raz nalewam i znowu rozprowadzam żeby pokryć dokładnie całą oponę ... wolę 2-3 razy tak po trochu nalać i rozprowadzić niż raz a dużo bo wszędzie chlapie :-q Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzychu147 Posted December 18, 2010 Report Share Posted December 18, 2010 ok dzięki:) ja po prostu zauważyłem, że przy jednej warstwie efekt u mnie jest słaby, tzn opona wylada tylko na czystą, ale nie ma wlasnie tego efektu na niej o ktory mi chodzi sprobuje więc teraz dac 2 lub 3 warstwy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts