SNB SWEDEN Opublikowano 17 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 Zdjecia pewnie zaraz poznacie, projekt czekal jakis czas w kolejce wreszcie zaczelismy meczarnie, wstepnie Kanar myslal ze bedzie latwo to zrobic :lol: akurat, wlasciciel auta Ahmet czyli wlasciciel Pizzeri mozecie sie domyslic co bylo wozone w aucie, te plamy napewno nie sa od wody bardzo bym sobie tego zyczyl ale to co widac na zdjeciach mozna okreslic jedynie tak :ymsick: :ymsick: :ymsick: Projekt robiony etapowo moze damy rady skonczyc w nastepnym tygodniu auto musi byc zrobione wewnatrz i zewnatrz Fotel kierowcy Strona pasazera Tylnie siedzenia Po paru godzinach meczarni wyglada coraz lepiej W poniedzialek runda 2 :f Mam nadzieje ze Volvo dosatanie drugie zycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 17 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 Rzadko u nas spotykana tapicerka w Volvo. Ale profile poznałem od razu :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 17 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 :shock: mógł chociaż jakieś tanie pokrowce założyć, brzydko wygląda ale jak się brudy wozi to się wygląd tak nie liczy :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRUBEER Opublikowano 17 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 hehehe o qrcze w pierwszej chwili nie zauważyłem dwu kolorowej tapicerki :)) :)) :)) a wyszło jak zawsze :ymapplause: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monika_ Opublikowano 17 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 Seba, widzę, że od października się zbierałeś żeby volviaka zacząć :D całe menu pizzerni widać w środku :lol: piknie wyszło, a maszyna do prania tapicerki się nie zapchała? :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 17 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 Poznaje zdjęcia tego czyściocha. I co, nie było tak jak kanar mówił? Dużo problemu z tym syfem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 17 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 Poznaje zdjęcia tego czyściocha. I co, nie było tak jak kanar mówił? Dużo problemu z tym syfem?Problemow jak problemow stary olej, wycieki z pizzy itp wiec do przyjemnosci nie nalezy, duzo cierpliwosci i bedzie cacy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojd Opublikowano 18 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 Poznaje zdjęcia tego czyściocha. I co, nie było tak jak kanar mówił? Dużo problemu z tym syfem?Problemow jak problemow stary olej, wycieki z pizzy itp wiec do przyjemnosci nie nalezy, duzo cierpliwosci i bedzie cacy No nie. Totalny syf to za mało powiedziane. Mam nadzieję Sebastian, że robiłeś przy nim w dobrych rękawicach gumowych i masce na twarzy. Przecież tam łażą gronkowce wielkie jak żubry. Zgroza. Takiemu gościowi to w łapy wyłącznie roztrząsacz obornika. A swoją drogą ciekaw jestem czy ci co kupowali od niego pizzę jeszcze żyją. 8-x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 18 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 Poznaje zdjęcia tego czyściocha. I co, nie było tak jak kanar mówił? Dużo problemu z tym syfem?Problemow jak problemow stary olej, wycieki z pizzy itp wiec do przyjemnosci nie nalezy, duzo cierpliwosci i bedzie cacy No nie. Totalny syf to za mało powiedziane. Mam nadzieję Sebastian, że robiłeś przy nim w dobrych rękawicach gumowych i masce na twarzy. Przecież tam łażą gronkowce wielkie jak żubry. Zgroza. Takiemu gościowi to w łapy wyłącznie roztrząsacz obornika. A swoją drogą ciekaw jestem czy ci co kupowali od niego pizzę jeszcze żyją. 8-x Oczywiscie rekawice to obowiazek w kazdym auciue nie wiadomo co ludzie maja w swoich apach co tam woza itd,rekawice sluchawki to obowiazek :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanar Opublikowano 18 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 loool jakbyś pisał, że to fura z pizzeri to bym nie pisał, ze łatwo pójdzie ;) Ale sajgon, nic was tam nie zaatakowało spod fotela? :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 18 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 loool jakbyś pisał, że to fura z pizzeri to bym nie pisał, ze łatwo pójdzie ;) Ale sajgon, nic was tam nie zaatakowało spod fotela? :lol:Spoko spoko jedynie w bagazniku jakies zyjatka byly reszte wymrozilo :D ale j..... tam niemilosiernie w tym pojezdzie, ale to bedzie mega reinkarnacja udokumentowana i wuesz gdzie ja powiesimy B-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 18 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 Seba, a takie pytanie mam - wnętrza też ozonujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 18 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 Seba, a takie pytanie mam - wnętrza też ozonujecie?A jak myslisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 18 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 Mam nadzieję, że tak. Jakoś nigdy o tym nie pisałeś a mnie naszło na pytanie bo tam chyba pleśń na tylnym siedzeniu siedzi.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 18 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 tam chyba pleśń na tylnym siedzeniu siedzi..obstawiam na ostry sos do kebabu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermit Opublikowano 20 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 Kiedyś też miałem do czynienia z facetem na "A",tylko ten miał na imię Abdul,zaprosił mnie do swojej chaty ale już w kuchni przykleiłem się do podłogi i nie dało się iść dalej.Sprzedawał mi samochód który wcześniej pomalował na czerwono,WSZYSTKO oprócz szyb... :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 20 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 Dobrze kochani ciag dalszy szalonej jazdy :lol: Tutaj chyba karton z pizzami mial zawody Ogolnie lakier w stanie prawie idelnym Zarys efektow troszku widac Lusterka tez cacy Na deser takie ciekawsze Faktycznei auto w srodku zaczyna jakos wygladac A dla stesknionych krotki film 4zFb5HTrSFc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 20 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 widze że u was to forsa płynie jak ta piana przy praniu, pizze takim autem rozwozić =)) =)) =)) heh- generalnie pieknie- będzie ;) trzymam kciuki :ympray: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 Seba, moje zdanie już znasz... ;) Czekam na relacje z tych super prac, o których pisałeś... :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek_gti Opublikowano 20 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 Chlew konkrety :@) w tym Volvo, widzę że nawet po kilkukrotnym praniu jednego elementu plamy zostawały, czym to później doczyszczałeś?? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 20 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 Jestem w szoku po zobaczeniu ile wody i płynu było w tapicerce zanim zacząłeś ekstrakcję :-o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 20 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 Jestem w szoku po zobaczeniu ile wody i płynu było w tapicerce zanim zacząłeś ekstrakcję :-oBo my najpierw mieszanke zrobilismy w wiadrze 10L na siedzeni i dopiero pranie :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lehto Opublikowano 21 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 już dawno takiego syfowozu nie widziałem - no ale to jest to co tygrysy lubią najbardziej ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 30 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 Dla mnie początkującego to w ogóle jakaś magia co wy z tymi autami robicie!!! :mrgreen: Wielkie gratki :ymapplause: :ymapplause: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 30 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 Dla mnie początkującego to w ogóle jakaś magia co wy z tymi autami robicie!!! :mrgreen: Wielkie gratki :ymapplause: :ymapplause: Dziekujemy :u czasem mamy farta i cos nam sie uda zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi