Zając Opublikowano 24 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 No więc miałem okazje poprawic Seacika po wizycie u lakiernika.Miał podmalowany kawałek błotnika z tyłu pod lampą.Miała zostac zrobiona polerka i lakiernik zarzekał się,że ją zrobił. Użyte materiały: Glinka Deox 2 Deox 3 pady SNB pady wykończeniowe Wosk CHG plastinki i opony Vinyl Carteca Czas pracy to 27H Nie śmiac się z garażu :P lokum zastępcze użyczone przez znajomego.Na dworze -15'C Pacjent przed wizytą w SPA =)) Glinkowanie oklejenie samochodu 50/50 ciut nie dokładne ale efekt i tak jest już widoczny Pierwsze efekty po pierwszym zabiegu Potem było wykończenie i woskowanie lecz zdjęcia marnie mi wyszły.Nie przyłożyłem się do nich 8-} Plenerowo.Auto po przejechaniu ok 40 km po soli :) Wszelkie uwagi mile widziane :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek_gti Opublikowano 24 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 Cześć, jak dla mnie to bardzo ładnie wyszło, pozdro:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 24 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 Sympatyczny efekt szkoda ze tak malo zdjec ale pierwszym razem tak to bywa, jak ci sie ogolnie na Deoxach pracowalo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 24 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 Szkoda, że tak mało zdjęć... Efekty na pierwszy raz - super... :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zając Opublikowano 24 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 bardzo fajnie :) Pierwszy raz używałem deoxów jak z resztą wiesz :) Byłem zaskoczony.Zero syfu.Naprawde jestem zaskoczony.Wykończenie się fajnie robiło.Takie tłuste :)No i super zapach wosku :shock: Zdjęc mam dużo więcej ale niestety jakośc byle jaka.Kiepskie oświetlenie.Myśle,że na tych co nie co widac.Przy pierwszym samochodzie bardziej się jarałem efektem niż cykaniem dokładnych fotek.w aparacie wyglądały ok ale na monitorze komputera już nie do końca :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 24 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 Podoba mi się :u Mam nadzieję, że nie robiłeś tego dzisiaj :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monika_ Opublikowano 24 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 Sama się kiedyś przekonałam, że zrobienie dobrych zdjęć, przy nienajlepszym oświetleniu, które mają ukazać efekt pracy, wcale nie jest tak łatwo zrobić ;) A efekty na Seacie super. W plenerze elegancko się Leonik prezentuje :f Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 24 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 bardzo fajnie :) Pierwszy raz używałem deoxów jak z resztą wiesz :) Byłem zaskoczony.Zero syfu.Naprawde jestem zaskoczony.Wykończenie się fajnie robiło.Takie tłuste :)No i super zapach wosku :shock: Zdjęc mam dużo więcej ale niestety jakośc byle jaka.Kiepskie oświetlenie.Myśle,że na tych co nie co widac.Przy pierwszym samochodzie bardziej się jarałem efektem niż cykaniem dokładnych fotek.w aparacie wyglądały ok ale na monitorze komputera już nie do końca :DBardzo mnie cieszy ze kolejna osoba wypowiada sie pozytywnie na temat naszych past i zdobywaja coraz wiecej zwolenikow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek_gti Opublikowano 24 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 Sebba sam powiedz z Twoich relacji z projektów widać że sam najczęściej używasz Scholla. Dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 24 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 Jak zwykle profi robota lakiernika.. :)) Wyszło super Michale, Leon wygląda bombowo :) :-bd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zając Opublikowano 25 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2010 Nie robiłem tego w wigilie :D w końcu kiedyś też trzeba odpoczywac :) Projekt zrobiony tydzień temu.Teraz dopiero znalazłem chwilkę aby wrzucic temat.Najbardziej miłe było to,że właściciel stwierdził,że gdyby nie wiedział o tym zabiegu byłby przekonany,że pomalowałem mu auto na nowo :D Dodatkowo podczas wizyty na giełdzie opowiadał,że kilka osób twierdziło,że auto całe malowane choc tylko z tyłu pod lampą ma pomalowany malutki element.Miernik lakieru nic po za org. lakierem nie wykrył.Dla mnie kluczowym projektem bedzie moje prywatne auto tylko czekam na wiosne i mam nadzieje w końcu na swój garaż :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 25 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2010 Leon wyszedł super. Ale najlepsze było zarzekanie się lakiernika =)) Hologramy, po swojej pracy, zostawił piękne :-q Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 25 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2010 Sebba sam powiedz z Twoich relacji z projektów widać że sam najczęściej używasz Scholla. Dlaczego?Poniewaz Deoxy mam opanowane do perfekcji a Scholla jeszcze nie dlatego tez najczesciej robi na Schollu,a natomiast Bialy jedzie wiecej na Deoxach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ekhangel Opublikowano 25 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2010 Wszystko pinknie, ale korekta zimą...? Wiem, że kiedyś trzeba, ale sami przyznacie, że więcej sensu miałoby chyba przeczekanie gdzieś do lutego, marca... Zimą i tak auto jest ciągle brudne, a skrobaczka skutecznie przywraca rysy. Nie rozumiem, po co ludzie decydują się na polerowanie zimą. Jak dla mnie to strata kasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zając Opublikowano 25 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2010 Wszystko pinknie, ale korekta zimą...? Wiem, że kiedyś trzeba, ale sami przyznacie, że więcej sensu miałoby chyba przeczekanie gdzieś do lutego, marca... Zimą i tak auto jest ciągle brudne, a skrobaczka skutecznie przywraca rysy. Nie rozumiem, po co ludzie decydują się na polerowanie zimą. Jak dla mnie to strata kasy. Auto jest do sprzedania a kolega właściciel chciał aby wizualnie wyszła igła.Normalnie poczekalibyśmy do wiosny ale klient nasz pan:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ekhangel Opublikowano 25 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2010 A, chyba, że na sprzedaż, to zmienia postać rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biały Opublikowano 25 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2010 Wszystko pinknie, ale korekta zimą...? Wiem, że kiedyś trzeba, ale sami przyznacie, że więcej sensu miałoby chyba przeczekanie gdzieś do lutego, marca... Zimą i tak auto jest ciągle brudne, a skrobaczka skutecznie przywraca rysy. skrobaczką jedziesz po lakierze :?: a zeby nie robić OT to bardzo dobrze wyszedł Leon na deoxach jako pierwsza praca na nich :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 Fajnie wyszło! Których past Deox'a użyłeś i na jakich padach? Jaka maszyna? :D Wybacz ciekawość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek_gti Opublikowano 26 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 Fajnie wyszło! Których past Deox'a użyłeś i na jakich padach? Jaka maszyna? :D Wybacz ciekawość. Czytaj od początku to się dowiesz :ymcowboy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ekhangel Opublikowano 26 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 Tak, skrobaczką. Nie taką, jak do szyb, ale gumową. Szczotki pewnie jeszcze bardziej rysują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 Fajnie wyszło! Których past Deox'a użyłeś i na jakich padach? Jaka maszyna? :D Wybacz ciekawość. Czytaj od początku to się dowiesz :ymcowboy: Fakt, nie dzisiejszy jestem :f Ale jaka maszyna to i tak się nie dowiedziałem :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zając Opublikowano 27 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 Polerka z regulacją obrotów Polskiej firmy Bass :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi