SNB SWEDEN Posted December 27, 2010 Report Share Posted December 27, 2010 Nie ma co specjalnie pokazywac bo srebrne auto dobrze utrzymane ale sam wyglad Pitka jest super, srodek auta po swietach no taki wzgledny tzn taki jak lubie :ymhug: Uwielbiam jak to dziadostwo sie rozpuszcza ULz2bPFPUeI Wnetrze jak wnetrze trpche tego i owego Jak by ktos byl glodny Psie klaczki Zdjec 50/50 nie ma i nie bedzie :ymsmug: sa po korekcie do tego posluzyla Deox 5(czyli pasta X) na Flexie i zoltym padzie , wykonczenie na 150 ACPartnera, wosk to bialy Nattys Srodkowy panel rowniez polerowany Siersciuch se poszedl Jutro naloze druga warstwe nattysa i zapodam zdjecia calosci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mar_1981 Posted December 27, 2010 Report Share Posted December 27, 2010 Sebba chyba skuszę się na Nattysa bo fajnie wygląda na srebrnym. Taki plastikowy się zrobił. Ładnie wyszło. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JJ. Posted December 27, 2010 Report Share Posted December 27, 2010 Deox 5? Jakieś nowości się szykują? :ymparty: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacek_gti Posted December 27, 2010 Report Share Posted December 27, 2010 Klawo, taka świąteczna adrenalinka i PT C jak nówka :u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuba Posted December 27, 2010 Report Share Posted December 27, 2010 Bardzo ładnie już po pierwszej warstwie wosku wygląda! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yacek _b Posted December 27, 2010 Report Share Posted December 27, 2010 Fajnie wyszedł Ci PT Cruiser :) Zastanawia mnie tylko jedno , od kogo dostajesz autka z takim chlewem w środku , kolejny arab czy Turek był właścicielem ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SNB SWEDEN Posted December 27, 2010 Author Report Share Posted December 27, 2010 mar_1981-polecam bialego Nattysa bardzo mily w pracy :u JJ.-deox 5 juz jakis czas jest ale czy wejdzie do sprzedazy hmmm musze policzyc B-) yacek _b-od nikogo sami przyjezdzaja nikt inny tym razem jak rodowity Svenson prowadzi sklep zoologiczny :u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maly_marcin Posted December 27, 2010 Report Share Posted December 27, 2010 Ja to Ci Seba zazdroszcze...robisz to co kochasz i nie raz masz bardzo ciekawe wyzwania - i oczywiście wychodzisz z nich zwycięzko :u Też tak chce :P Świetna robota, jak zawsze :ympeace: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SNB SWEDEN Posted December 27, 2010 Author Report Share Posted December 27, 2010 Ja to Ci Seba zazdroszcze...robisz to co kochasz i nie raz masz bardzo ciekawe wyzwania - i oczywiście wychodzisz z nich zwycięzko :u Też tak chce :P Świetna robota, jak zawsze :ympeace: Co tam zazdroscic cosik tam dlubiemy zeby do 25 kazdego miesiaca dozyc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zając Posted December 27, 2010 Report Share Posted December 27, 2010 Nie no rewelacja:) Silver może nie jest tym lakierem na którym widac ale mimo wszystko róźnica jest i to zarąbiasta :) Sebba rozwiniesz ciut bardziej określenie Deox 5?? Pasta X już czyniła cuda.Ogladałem prace z jej użyciem.Jak ją można odnieśc do pozostałych Deoxów?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marctwain Posted December 28, 2010 Report Share Posted December 28, 2010 Ten Pitek to dla mnie kolejny przykład na to, że nawet brzydki auto (ZZ topowe) przypominające jakąś kapsułę może przyciągać moje oko po "zrobieniu". :u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
19Urban94 Posted December 28, 2010 Report Share Posted December 28, 2010 Seba, ma świetną robotę... :u Co do projektu to super, jak zawsze... ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Monika_ Posted December 28, 2010 Report Share Posted December 28, 2010 Seba, ma świetną robotę... :utaki to ma dobrze, przynajmniej z radością do pracy idzie po świętach :p nawet brzydki auto (ZZ topowe) przypominające jakąś kapsułę może przyciągać moje oko po "zrobieniu"fakt, pięknem imo nie grzeszy, ale świetnie wyglądają te lejące się światła na "zrobionej" karoserii nawet takiego PT ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lehto Posted December 28, 2010 Report Share Posted December 28, 2010 a co chcecie od ZZ Top ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marctwain Posted December 28, 2010 Report Share Posted December 28, 2010 Od nich nic. :u Ja ich strasznie lubię. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lehto Posted December 28, 2010 Report Share Posted December 28, 2010 trochę OT ale sobie wczoraj ich koncert z 2007 czy 8 na dvd zapodałem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SNB SWEDEN Posted December 28, 2010 Author Report Share Posted December 28, 2010 Dzis jeszcze poszla jedna warstwa Nattysa wiec zapodam nowe fotos, duzej roznicy nie ma ale milo zawsze popatrzec :lol: tcqzu1NkzT8 GF3Kk7mC6yA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zając Posted December 28, 2010 Report Share Posted December 28, 2010 Mam koleżankę której Eos jest właśnie w tym kolorze :) Mam nadzieje,że nie znajdzie tych zdjęc bo nie wykece się przed zabiegiem nigdy :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts