19Urban94 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 Mam taką prośbę, moglibyście wypisać w jakich proporcjach z wodą stosujecie APC i do czego.? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monika_ Opublikowano 30 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 Ja mam Nielsena. Czytałam kiedyś wątek o nim (viewtopic.php?f=15&t=208) i stosowałam proporcje takie, o jakich napisał biały, tzn: do mycia ściereczką wlewam 100ml Cyclone na 5l wody , do spryskiwacza max 50ml na 1,5l -to pierwsze do plastików wewnętrznych -to drugie z zewnątrz auta, plastikowe listwy inne zakamarki, np. uszczelki wokół szyb, plastiki pod maską też przecieram jak wnęki myłam, to z tego co pamiętam 1:10 rozcieńczałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lehto Opublikowano 30 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 ja do drzwi dałem znacznie mocniejsze stężenie 20:1 (czyściłem zabrudzenia po butach) i 50:1 do deski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R0N1N Opublikowano 30 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 Mam taką prośbę, moglibyście wypisać w jakich proporcjach z wodą stosujecie APC i do czego.? :)Ja mam APC Meg'sa i najczęściej stosuję rozcieńczenie 1:10 - sprawdza się do ogólnego czyszczenia w domu oraz w aucie. Myślę, ze 1:15 czy 1:20 też by dało radę w tych aplikacjach. Do mycia nadkoli, silnika itp. rozcieńczam go mniej więcej 1:4. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 30 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 Ja robię "na oko' około 1:10 - 1:15 ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 Mariusz, ale do wszystkiego używasz takiej proporcji...? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 31 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 Do wszystkiego, działa i nie chce mi się robić piętnastu misek jak Kargul kotu :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi