SNB SWEDEN Posted May 2, 2010 Report Share Posted May 2, 2010 Fajnie to wyszlo Yellow Moose Cream - bardzo gęsty, łatwo się aplikuje i ściera, nadaje dobry wet look - również nie szkodzi plastikom.-mozesz podac jakis link do sklepu zeby mozna nabyc ten specyfik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator marctwain Posted May 6, 2010 Administrator Report Share Posted May 6, 2010 Piotrek, to jest jak najbardziej prawidłowe kropelkowanie dla tego typu środków. Rzadko, który sealant kropelkuje jak wosk. One kropelkują "nerkowato". Zaraz wrzucę zdjęcie poglądowe. Nie moje. edit: Ale ta chemia, epic tez tak kropelkuje, track claw trochę bardziej jak wosk. Można zrobić kropelkowanie sealanta jak na wosku używając mgiełki do testu. Ale to nie wiarygodne, na kurzu na gołym lakierze też wyjdzie. Po opadzie atmosferychnym, chaotycznym wychodzą "nerki". Track claw duraglosa po pięciu tygodniach i ostatnim myciu przed suszeniem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deco Posted May 7, 2010 Report Share Posted May 7, 2010 Zgadzam się z przedmówcami u mnie po nałożeniu AG SRP i EGP mam dokładnie takie same kropelkowanie. Taki urok sealantów. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MARCO Posted May 11, 2010 Report Share Posted May 11, 2010 Czy zalecasz zastosowanie całego kompletu czy YMC może być aplikowany z innymi produktami? Można YMC nakładać maszynowo? Nakładasz do zniknięcia/wpracowania? edit: Moje pytanie było podyktowane tym ze chciałem zastosować YMC miedzy SRP ,a #16. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonnes Posted May 11, 2010 Report Share Posted May 11, 2010 Piotrek, Czy te specyfiki można nakładać w słońcu???? Ciekawe jak by się zachował miękki wosk typu PB Natty's Paste nałożony na CMW. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tdi Posted July 22, 2010 Report Share Posted July 22, 2010 Kabul możesz powiedzieć jakie są właściwości ścierne Vanilla Moose Hand Glaze? Masz może porównanie np. do UC lub czegoś podobnego :?: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tony Soprano Posted July 23, 2010 Report Share Posted July 23, 2010 tdi, o ile dobrze kojarzę, to produkty typu Hand Glaze nie posiadają właściwości ściernych, chociaz to by się trzeba było Sebby75 zapytac, co "Przyjaciółka" na ten temat twierdzi i radzi. Zresztą, krem do natłuszczania naskórka też nie nadaje się do wykonania peelingu... Więc Hand Glaze też nie zetrze lakieru. To tak z praktycznego punktu widzenia. A Glaze, to taka posypka pod lukier na pączku. A and Glaze, to taka posypka ręcznie posypywana na ten pączek przed lukrem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts