Jump to content

Legenda po przejściach - Honda Legend

kermit

Recommended Posts

Oto jedna z moich "letnich" prac.Honda Legend 2007r w Niemczech służyła jako auto testowe,swoje przeszła, grubość lakieru dochodziła do 800mic!

Z daleka wyglądała nieżle

Dołączona grafika

By null at 2011-01-06

ale z bliska...

Dołączona grafika

By null at 2011-01-06

ale tak naprawdę lakier to dramat

Dołączona grafika

By null at 2011-01-06

Dołączona grafika

By null at 2011-01-06

skóry średnio zabrudzone tu w trakcie czyszczenia

Dołączona grafika

By null at 2011-01-06

po 38 godzinach...

Dołączona grafika

By null at 2011-01-06

Dołączona grafika

By null at 2011-01-06

Dołączona grafika

By null at 2011-01-06

Dołączona grafika

By null at 2011-01-06

Dołączona grafika

By null at 2011-01-06

Dołączona grafika

By null at 2011-01-06

Dołączona grafika

By null at 2011-01-06

lakier - pełny system 3M,cleaner PB, wosk coli 476

skóry - colourlock od lederzentrum

wnętrze - zymol vinyl

elementy drewniane - 105 mgsa + gold class

Ciekawe auto tylko mocno zdrenowało mi psychę ze wzdlędu na piekielni miękki lakier.

Felg i wydechu nie ruszałem ze względu na ograniczenia czasowe klienta

W 2008 roku oglądałam w salonie H.Legend, nie wiem czy wnętrze na rynek PL różni się czymś od tego na rynek Niem., ale Legend nie zrobił na mnie wtedy jakiegoś super wrażenia. Chodzi mi o kokpit, za dużo tam przycisków, pokręteł, jak choinka to wyglądało. No ale kawał fury, to prawda. I tu nadrabia jasne wnętrze :u

Widać, że łatwego życia nie miała ;)

Darek, szkoda że czas naglił, bo z chęcią pooglądałabym jeszcze parę fotek pod halogenem. Te pod narutalnym, słonecznym halogenem są bardzo obiecujące :u Trochę będę się bawić z takim lakierem na wiosnę.

Kłaniam się nisko za tak przychylne oceny i powiem Wam że banan na twarzy właściciela był bardzo nietypowy tzn on na co dzień jest raczej oszczędny w wyrażaniu emocji ale właśnie wtedy w tym dniu to było coś niesamowitego oglądać na twarzy tego człowieka totalną walkę między tym co na co dzień a tym co przekracza granice wyobrażni. I to jest dla mnie najpiękniejsze w tym fachu :u

A zdjęcia,no cóż mam zwykłą idiot kamerę i nie wszystkie zdjęcia wychodzą jak należy ale za to wiem jaka będzie moja najbliższa inwestycja :lol:

A zdjęcia,no cóż mam zwykłą idiot kamerę i nie wszystkie zdjęcia wychodzą jak należy ale za to wiem jaka będzie moja najbliższa inwestycja :lol:

Wlasnei dlatego tez czekamy na nowy aparacik i zdjecie poniewaz projekt zacny jak i umiejetnosci tworcy, a takich ludzi nam trzeba na tym forum, My starzy powoli odchodzimy do lamusa wiec mlodzi musze pielegnowac te piekne arcydzielo jakim jest detailing

Osobiscie jeszcze musze wiedze przekazac jednej firmie a pozniej emerytura :u