Artur Opublikowano 10 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Kropelkowanie PB Spray&Gloss po dzisiejszym deszczu (auto totalnie nieprzygotowane, tylko mycie i S&G). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 11 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 Jak na "boska" to bardzo ciekawe, ładne te na słupku ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanar Opublikowano 11 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 Arturze a jak z polyskiem? Jest jakaś róznica na twoim aucie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Opublikowano 11 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 Błyszczy się bardziej niż przed użyciem S&G ale chyba efektu jak na czarnych nie uzyskam (może dlatego że to perła a nie metalik??), zobaczymy jak już dostanę wszystkie produkty, zrobię korektę i zaaplikuje komplet zabawek ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 11 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 Też używam PB S&G i potwierdzam pozytywne opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 12 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 A mi się strasznie rozmazuje. I jakoś tak troszkę się zraziłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Opublikowano 12 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 Rozmazuje?? Może za dużo go psikasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 12 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 możliwe, musze to sprawdzić. Albo mf jakąś inną wziąść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Opublikowano 12 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 mi wychodzi chyba jakieś 3 psiknięcia na przednie i tylne drzwi razem, fibra greentexa (wygląda podobnie do tch z tesco czy samochodowych z auchan) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Opublikowano 12 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 Nie można za dużo psikać - końcówkę mam ustawioną na "ledwo otwarte" ,że mgła tylko idzie i spust naciskam delikatnie bo pompka jest jest bardzo wydajna. Też tak robię i jest OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 13 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 A to ja leje bezpośrednio na element i może dlatego się rozmazuje. Ale przy Smartdetailer tego rozmazywania nie ma :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanar Opublikowano 13 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 Ja leje na element i nic sie nie rozmazuje. Przemku moze zmień fibrę, tak się działo na jednym wosku czy na kilku próbowałeś? Ja używam fibry z krótkim włosiem, lub gładkiej, najcześciej greetexa handy, bo mam tego na kartony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 13 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 Auto z samym BH na sobie. Zmienie fibre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanar Opublikowano 13 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 Nie umiesz po prostu :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 13 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 greetexa handy, bo mam tego na kartony.ile szt. w kartonie i jaka cena za karton???? :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Opublikowano 13 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 Wydaje mi się że te ze stoiska motoryzacyjnego w Auchan są porównywalne jakościowo do greetexów i tanie - 6zł za 3szt. no i są już bez metek :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanar Opublikowano 14 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 Nie wiem Mirku ile za karton ;) Kupiłem ze 300 szt. i jestem zadowolony, duzo wytrzymuja a ja sie ze scierkami nie opier.... ;) Te z Auchan jakosciowo moze i podobne (jak są nowe i po kilku praniach, ciekawe co po miesiacu intensywnwego uzywania)) ale jaka maja gramature? To dla mnie jeden z kluczowych parametrow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 15 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2010 Piotrek Evo, a czy jako lubrykanta do glinki musisz użyć QD jakiejkolwiek firmy??? Wiele razy mówiono, że roztwór dobrego szamponu w odpowiednich proporcjach, tez się doskonale sprawdza we współpracy z większością glinek. Po co kreować problemy tam gdzie one nie występują. Tak czy inaczej, pewnie zrobisz i tak w/g własnej woli ;) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 16 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 Kabul-ty naprawdę lubisz te kosmetyki, takie poświęcenie :lol: Evo- jak chcesz to prędzej Spray and Wipe się nadaje do glinki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanar Opublikowano 16 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 Za 16 zł(tester) nie znajde nic innego, a chce sie ograniczyć do jednego sklepu. Więc aspekt ekonomiczny jest tutaj pomijalny. Tylko spray & wipe, produkt do glinki dedykowany. Klienci są zadowoleni, mam jednego kleinta, który po zakupie środka na próbę w pojemniku 473 ml, po użyciu skontaktował się ze mną i zamówił bodajże 3 litry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 18 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 Kabul, a kiedy mają urodziny? To może większą grupą pojedziemy? Ja używam Dodo juice Born to be Slippy. W koncentracie wychodzi 37 zł a starcza na 2,5 gotowego roztworu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 24 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 Spróbowałem opcji psiknięcia na MF i potem przetarcie i działa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 24 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 Nie wiem, nie przyglądałem się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 24 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 Ja akurat (ogólnie spraye) wole na blachę i potem mf. Lepiej widzę. Do tej pory wydawało mi się, że tyle w szmacie nie zostaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturwwa Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2010 regularnie stosuje spray and gloss co tydzien po myciu/plukaniu woda. bardzo ladnie moim zdaniem pachnie, fajnie sie naklada, nie maze sie, a efekt: samochod po umyciu i TYLKO pb s&g. technika nakladania - psiuki bezposrednio na blache, wcieranie jedna mf i sporadyczne poprawiane drugą, suchą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi