marctwain Opublikowano 8 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 Tak mi przyszło do głowy, po zamieszczaniu zdjęć naszych dzieciaczków. Czy nie boicie się, że ktoś może ściągnąć sobie w nie wiadomo jakim celu? Cholera wie co komu przyjdzie do głowy. Samochody z blachami - pół biedy ale dzieci... Nie mam nic przeciw temu ale znane są przypadki wykorzystania zdjęć nielegalnych. Tak pod rozwagę. Jeszcze z nami, rodzicami razem, może? To tak w trosce o nasze kochane pociechy. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 8 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 Wlasciwie masz racje, ale chyba tego typu zdjecia nie beda sie nadawaly poniewaz nic takiego tam nie ma, no ale nie wiem jakimi kryteriami kieruja sie zboczency itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xeper Opublikowano 8 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 Mariusz, ja tez cos takiego czuje... Moze paranoja, moze nie, ale unikam wstawiania zdjec dzieciakow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 Zgadzam się również. Co innego zdjęcia samochodów albo jak Seba wstawia avatary ale dzieci. No ale każdy wie co robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 Jak dla mnie to jak ktoś chce to i tak do takich zdjęć dojdzie... Tyle, że warto uważać co się wstawia... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi