marctwain Posted January 8, 2011 Report Share Posted January 8, 2011 Tak mi przyszło do głowy, po zamieszczaniu zdjęć naszych dzieciaczków. Czy nie boicie się, że ktoś może ściągnąć sobie w nie wiadomo jakim celu? Cholera wie co komu przyjdzie do głowy. Samochody z blachami - pół biedy ale dzieci... Nie mam nic przeciw temu ale znane są przypadki wykorzystania zdjęć nielegalnych. Tak pod rozwagę. Jeszcze z nami, rodzicami razem, może? To tak w trosce o nasze kochane pociechy. ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SNB SWEDEN Posted January 8, 2011 Report Share Posted January 8, 2011 Wlasciwie masz racje, ale chyba tego typu zdjecia nie beda sie nadawaly poniewaz nic takiego tam nie ma, no ale nie wiem jakimi kryteriami kieruja sie zboczency itp Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xeper Posted January 8, 2011 Report Share Posted January 8, 2011 Mariusz, ja tez cos takiego czuje... Moze paranoja, moze nie, ale unikam wstawiania zdjec dzieciakow. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mar_1981 Posted January 8, 2011 Report Share Posted January 8, 2011 Zgadzam się również. Co innego zdjęcia samochodów albo jak Seba wstawia avatary ale dzieci. No ale każdy wie co robi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
19Urban94 Posted January 10, 2011 Report Share Posted January 10, 2011 Jak dla mnie to jak ktoś chce to i tak do takich zdjęć dojdzie... Tyle, że warto uważać co się wstawia... ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts