SNB SWEDEN Posted January 13, 2011 Report Share Posted January 13, 2011 Takiego koloru jeszcze na Sabbie nie robilem to zapodam pare zdjec Mycie klasyk T&R,Jetin Car Shampo&Wax Korekta nr1 flex S17 waflowy zolty,nr 2 cyclo zolte pady+ D3,nr 3 cyclo czarny pad z 150 ACP, wosk Z.... Titanium, opony Brilliance Ewidentnie widac ze lakier byl regularnie dopieszczany na szczotkach Korekta szla bardzo latwo :geek: Posmigalem, zamazalem i ot taki ciort wyszedl Chcialem troszku ziarna zlapac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzechu Posted January 13, 2011 Report Share Posted January 13, 2011 ciekawy ten kolor na saabie!!! jeszcze takiego nie widziałem! Robota oczywiście wykonana perfekcyjnie! Gratki :ymapplause: :ymapplause: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojd Posted January 13, 2011 Report Share Posted January 13, 2011 Ale Polacy to dobrzy ludzie. Za "Potop" taką fajną robotę im robią. :u Jeden z kolorów które mi się podobają. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szynka Posted January 13, 2011 Report Share Posted January 13, 2011 No i pięknie :u Co to macie za Scholla po 5kg na półce ? I co tam stoi koło tego :P PS. Już nie ma o co pytać więc wiesz ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maly_marcin Posted January 13, 2011 Report Share Posted January 13, 2011 Seba, jak zwykle :u Zaskoczysz nas już chyba tylko wtedy, gdy będziesz masował prom kosmiczny :lol: :mrgreen: Podobają mi się te Saaby, oprócz jednego detalu - tych 'chromowanych' ramek wokół przednich lamp - o ile przy tym kolorze nawet ładnie to wygląda, tak np. w czarnym za bardzo rzuca mi się to w oczy i aż kłuje ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SNB SWEDEN Posted January 13, 2011 Author Report Share Posted January 13, 2011 No i pięknie :u Co to macie za Scholla po 5kg na półce ? I co tam stoi koło tego :P PS. Już nie ma o co pytać więc wiesz ;) Schollki po 1kg a reszta to podreczna polka chirurga D1,D2,D3,D5,S02,S10,S17,S40,LG,LP,Nattys red i white,ChG,Zymek,Lether Crem, i cos tam jeszcze a ACP 150 szt 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kermit Posted January 13, 2011 Report Share Posted January 13, 2011 Jak zwykle solidna robota.Co dajesz na zewnętrzne plastiki? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marctwain Posted January 13, 2011 Report Share Posted January 13, 2011 Zwykły jak zwykły. Mnie się podoba, po korekcie oczywiście. Teraz dopiero ten kolor pokazuje swoja moc :u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szynka Posted January 13, 2011 Report Share Posted January 13, 2011 No i pięknie :u Co to macie za Scholla po 5kg na półce ? I co tam stoi koło tego :P PS. Już nie ma o co pytać więc wiesz ;) Schollki po 1kg a reszta to podreczna polka chirurga D1,D2,D3,D5,S02,S10,S17,LG,LP,Nattys red i white,ChG,Zymek,Lether Crem, i cos tam jeszcze a ACP 150 szt 2A rzeczywiście @-) A bo takie małe te fotki wklejasz ze nic nie widac ;) D5 będziecie wprowadzać do PL ? I co to będzie ? Bo D4 to wosk, tak ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SNB SWEDEN Posted January 13, 2011 Author Report Share Posted January 13, 2011 Jak zwykle solidna robota.Co dajesz na zewnętrzne plastiki?Najczesciej SAS ,mam jeszcze Black WOW ale nie moge sie dogadac z tym srodkiem i Blue Scholla ale to sporadycznie Szynka D5 mozna miec w PL ale slono kosztuje mysle ze granica 3M a D4 to wosk chyba nawet Wojd kupil teraz zestawik Deoxow od 1 do 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kermit Posted January 13, 2011 Report Share Posted January 13, 2011 Podobają mi się te Saaby, oprócz jednego detalu - tych 'chromowanych' ramek wokół przednich lampBo w założeniach firmy na drodze miałeś oglądać tylko tył tego auta! :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacek_gti Posted January 13, 2011 Report Share Posted January 13, 2011 Sebba Twoja praca to jak zwykle cud miód malina, ale Saab podoba mi się tak średnio i faktycznie wyglada lepiej z tyłu niż z przodu, pozdro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SNB SWEDEN Posted January 13, 2011 Author Report Share Posted January 13, 2011 Sebba Twoja praca to jak zwykle cud miód malina,Juz nie musisz tak slodzic, praca jak praca sa ciekwsze projekty :u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Monika_ Posted January 13, 2011 Report Share Posted January 13, 2011 Co to macie za Scholla po 5kg na półce ? I co tam stoi koło tego PS. Już nie ma o co pytać więc wiesz ;) teraz będziemy robić konkursy co tam jest na półkach u Seby :lol: ale czy jak ktoś nie zgadnie to znaczy, że Seba spaprał korektę czy że monitor jest źle skalibrowany? :lol: Nie no dobra, żarty na bok. Ładny Sabik :u znaczy się kolor ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rise and Shine Posted January 13, 2011 Report Share Posted January 13, 2011 Bardzo fajny projekt :u Powiedz, jak pracuje Ci się z lakierami Saaba, cechują się czymś szczególnym? I w ogóle, pamiętasz może jaki to kolor? Bo ciekawy czerwony, podoba mi się, zawsze coś innego :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SNB SWEDEN Posted January 13, 2011 Author Report Share Posted January 13, 2011 Bardzo fajny projekt :u Powiedz, jak pracuje Ci się z lakierami Saaba, cechują się czymś szczególnym? I w ogóle, pamiętasz może jaki to kolor? Bo ciekawy czerwony, podoba mi się, zawsze coś innego :) Banalnie proste lakiery i latwo sie podaje korekcie zarowno ciemne jak i jasne, osobiscie nie lubie pracowac z Sabbem bo ksztalty karoseri mi nie podchodzi a nazwy nie znam ale da sie sprawdzic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojd Posted January 13, 2011 Report Share Posted January 13, 2011 Jak zwykle solidna robota.Co dajesz na zewnętrzne plastiki?Najczesciej SAS ,mam jeszcze Black WOW ale nie moge sie dogadac z tym srodkiem i Blue Scholla ale to sporadycznie Szynka D5 mozna miec w PL ale slono kosztuje mysle ze granica 3M a D4 to wosk chyba nawet Wojd kupil teraz zestawik Deoxow od 1 do 4 A kupił, kupił. Dostawa błyskawica :-o A i za gratisiki bardzo dziękuję :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JJ. Posted January 14, 2011 Report Share Posted January 14, 2011 Seba, a jaką pogodę mieliście tego dnia? :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator nox Posted January 14, 2011 Administrator Report Share Posted January 14, 2011 mega kolor aaa kochał bym takiego :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator nox Posted January 14, 2011 Administrator Report Share Posted January 14, 2011 Seba co to ten Jetin ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SNB SWEDEN Posted January 14, 2011 Author Report Share Posted January 14, 2011 Seba co to ten Jetin ??Jetin pieniacy srodek do mycia felg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts