SNB SWEDEN Posted January 17, 2011 Report Share Posted January 17, 2011 Pacjent to starszy model Santa Fe w idelanie dobranych skorach do tego auta, jak bedzie widac na zalaczonych obrazkach pedantycznie zadbany w stylu SNB.Uzyte srodki do Pro Leather Cleaner 380 oraz Pro Leather Conditioner 280, oczywiscie sterta MF szczoteczka z miekkiego wlosia oraz prawa i lewa reka. Tylnie siedzenia Zaczyna byc delikatna roznica w wygladzie A teraz calos :-bd Wydaje mi sie ze wyszlo relatywnie wzglednie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maly_marcin Posted January 17, 2011 Report Share Posted January 17, 2011 Wydaje mi sie ze wyszlo relatywnie wzglednie Wyśmienicie ^:)^ Kurde, te kosmetyki PRO zrobiły robotę - oczywiście bez operatora by sobie nie poradziły :p Fajnie robić takie 'zasyfiałe' projekty mimo, że wymagają dużo wysiłku - kolosalne różnice przed i po sprawiają wiele radości, nie tylko u właściciela ale i u nas samych. Git robota :-bd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JJ. Posted January 17, 2011 Report Share Posted January 17, 2011 Wydaje mi sie ze wyszlo relatywnie wzglednie Wyśmienicie ^:)^ Kurde, te kosmetyki PRO zrobiły robotę - oczywiście bez operatora by sobie nie poradziły :p Fajnie robić takie 'zasyfiałe' projekty mimo, że wymagają dużo wysiłku - kolosalne różnice przed i po sprawiają wiele radości, nie tylko u właściciela ale i u nas samych. Git robota :-bd +1 Dobrze prawi, polać mu :-bd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Monika_ Posted January 17, 2011 Report Share Posted January 17, 2011 Niezłe pole do popisu :u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
19Urban94 Posted January 17, 2011 Report Share Posted January 17, 2011 Seba - wyszło super... :-bd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacek_gti Posted January 17, 2011 Report Share Posted January 17, 2011 Dużo dobra skóra, zmienne rąka :u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MARCO Posted January 22, 2011 Report Share Posted January 22, 2011 Wydaje mi sie ze wyszlo relatywnie wzglednieWzględnie ta :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SZyBA Posted January 25, 2011 Report Share Posted January 25, 2011 Pięknie Gratulacje teraz aż chce się wsiadać i jechać Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts