SNB SWEDEN Opublikowano 26 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 Jak to nasza mądra głowa zwana Mankiem napisała ostatnio "musi być parch i przeistoczyć się w cuś ładnego" więc nie moglem sobie odmówić i wykorzystam jego słowa. Auto sympatyczne, zgrabne ale lakier no to sami zobaczycie. Mycie wiecie co i jak, korekta też się domyślacie ale nie mam zdjęcia butelek w ręku to napisze Scholl S10+Flex+żółty nowy pad Cyclo +Deox 3+żółte pady 100mm Cyclo+ACP150+czarne pady LSP-Collinite 476 Opony-Brilliance Plastiki wewnątrz APC Nielsen+Finesse Plastiki zewnątrz-SAS Nielsen Troszku mycie mu pomogło :) Po myciu i osuszeniu o zgrozo panie co się pokazało :-o nUGowjJs-i0 Nastąpiła korekta lakieru Po walce z lakierem doszło do czyszczenia wnętrza było wsio oprócz prania tapicerki To był mały problem cyk pyk i gotowe Teraz przedstawię całe autko tzn lakier, muszę przyznać ze colli zrobił mi mega pozytywna niespodziankę a efekt możecie zobaczyć zarówno na zdjęciach jak i na filmikach Wcześniej zapowiedziane filmy ocena należy do was SZwksf6EUPs 3L_UlnZciwY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 26 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 Coś Ci się panie kolego język plącze...tzn palce na klawiaturze. Chyba Perlenbacher działa :lol: Fajnie wyszło, chyba "wdzięczny" kolor by pokazać robotę i pokazać klientowi jak powinien samochód wyglądać, bo różnica kolosalna :u Blue Schola nie dawałeś? A Colli wnioskuje po zdziwieniu że dawno nie używałeś chyba. P.S. Co to za Kupolen i na co to =)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 26 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 No Panie Sebastianie, miałeś pole do popisu i jak zwykle - pokazałeś poziom :u Bardzo podoba mi się kolor, faktycznie krwisty. Zawsze gdy oglądam filmiki od SNB, włączam głośniki, żeby usłyszeć co tam u Was :lol: Parę słów o Colli? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monika_ Opublikowano 26 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 Efekt porażający na tej czerwieni :u Robi wrażenie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 26 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 Powiem krótko. Po takim zabiegu byłbym w stanie wydać więcej niż normalnie na takie auto, z tego samego rocznika. Mały ale dumny. I to mi się podoba w takich projektach :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek_gti Opublikowano 26 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 Bardzo fajnie wyprowadziłeś ten czerwony lakierek, widać że Flex+Cyclo+Sebba=zawsze powyżej oczekiwań! Właściciel francuza pewnie był w szoku. Pozdro Wodzu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 26 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 Zawsze lubiłem kombi, a jeszcze tak wyprowadzone to :-* :ymdaydream: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaV Opublikowano 26 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 Bardzo fajnie wyszło, aż miło popatrzeć na efekty końcowe.Jaki w tym pugu jest lakier (miękki czy twardy?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stormsystem Opublikowano 27 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 :f Ferrari 206 SW szlachta z ludu proletariatu rodzona ...Bajka :ymapplause: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 27 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Bardzo fajnie wyszło, aż miło popatrzeć na efekty końcowe.Jaki w tym pugu jest lakier (miękki czy twardy?)Zabojady nie sa twarde jesli chodzi o lakier, wiec w wiekszosci nie ma problemow z korekta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka Opublikowano 27 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Bono, Amatorze.... jak to się mówi: "elegancja francja" ! akurat w tym przypadku 2w1 ;) Dobra robota ! :-bd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba Opublikowano 27 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Fajny czerwony choć prawdziwych czerwonych już dzisiaj niestety nie robią :( Efekt jak zwykle super ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stormsystem Opublikowano 28 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Też mam takie odczucie ... Nostalgia ,ech ... Fajny czerwony choć prawdziwych czerwonych już dzisiaj niestety nie robią :( :ymdaydream: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 28 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Praca bardzo przyjemna :u dla oka :D Ja coli zawsze daję na koniec jak już ranty wypolerowane wszystkimi 3 pastami i efekt ochrony polerki :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi