SNB SWEDEN Posted January 26, 2011 Report Share Posted January 26, 2011 Jak to nasza mądra głowa zwana Mankiem napisała ostatnio "musi być parch i przeistoczyć się w cuś ładnego" więc nie moglem sobie odmówić i wykorzystam jego słowa. Auto sympatyczne, zgrabne ale lakier no to sami zobaczycie. Mycie wiecie co i jak, korekta też się domyślacie ale nie mam zdjęcia butelek w ręku to napisze Scholl S10+Flex+żółty nowy pad Cyclo +Deox 3+żółte pady 100mm Cyclo+ACP150+czarne pady LSP-Collinite 476 Opony-Brilliance Plastiki wewnątrz APC Nielsen+Finesse Plastiki zewnątrz-SAS Nielsen Troszku mycie mu pomogło :) Po myciu i osuszeniu o zgrozo panie co się pokazało :-o nUGowjJs-i0 Nastąpiła korekta lakieru Po walce z lakierem doszło do czyszczenia wnętrza było wsio oprócz prania tapicerki To był mały problem cyk pyk i gotowe Teraz przedstawię całe autko tzn lakier, muszę przyznać ze colli zrobił mi mega pozytywna niespodziankę a efekt możecie zobaczyć zarówno na zdjęciach jak i na filmikach Wcześniej zapowiedziane filmy ocena należy do was SZwksf6EUPs 3L_UlnZciwY Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mar_1981 Posted January 26, 2011 Report Share Posted January 26, 2011 Coś Ci się panie kolego język plącze...tzn palce na klawiaturze. Chyba Perlenbacher działa :lol: Fajnie wyszło, chyba "wdzięczny" kolor by pokazać robotę i pokazać klientowi jak powinien samochód wyglądać, bo różnica kolosalna :u Blue Schola nie dawałeś? A Colli wnioskuje po zdziwieniu że dawno nie używałeś chyba. P.S. Co to za Kupolen i na co to =)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JJ. Posted January 26, 2011 Report Share Posted January 26, 2011 No Panie Sebastianie, miałeś pole do popisu i jak zwykle - pokazałeś poziom :u Bardzo podoba mi się kolor, faktycznie krwisty. Zawsze gdy oglądam filmiki od SNB, włączam głośniki, żeby usłyszeć co tam u Was :lol: Parę słów o Colli? ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Monika_ Posted January 26, 2011 Report Share Posted January 26, 2011 Efekt porażający na tej czerwieni :u Robi wrażenie ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marctwain Posted January 26, 2011 Report Share Posted January 26, 2011 Powiem krótko. Po takim zabiegu byłbym w stanie wydać więcej niż normalnie na takie auto, z tego samego rocznika. Mały ale dumny. I to mi się podoba w takich projektach :u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacek_gti Posted January 26, 2011 Report Share Posted January 26, 2011 Bardzo fajnie wyprowadziłeś ten czerwony lakierek, widać że Flex+Cyclo+Sebba=zawsze powyżej oczekiwań! Właściciel francuza pewnie był w szoku. Pozdro Wodzu :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonnes Posted January 26, 2011 Report Share Posted January 26, 2011 Zawsze lubiłem kombi, a jeszcze tak wyprowadzone to :-* :ymdaydream: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaV Posted January 26, 2011 Report Share Posted January 26, 2011 Bardzo fajnie wyszło, aż miło popatrzeć na efekty końcowe.Jaki w tym pugu jest lakier (miękki czy twardy?) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormsystem Posted January 27, 2011 Report Share Posted January 27, 2011 :f Ferrari 206 SW szlachta z ludu proletariatu rodzona ...Bajka :ymapplause: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SNB SWEDEN Posted January 27, 2011 Author Report Share Posted January 27, 2011 Bardzo fajnie wyszło, aż miło popatrzeć na efekty końcowe.Jaki w tym pugu jest lakier (miękki czy twardy?)Zabojady nie sa twarde jesli chodzi o lakier, wiec w wiekszosci nie ma problemow z korekta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szynka Posted January 27, 2011 Report Share Posted January 27, 2011 Bono, Amatorze.... jak to się mówi: "elegancja francja" ! akurat w tym przypadku 2w1 ;) Dobra robota ! :-bd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuba Posted January 27, 2011 Report Share Posted January 27, 2011 Fajny czerwony choć prawdziwych czerwonych już dzisiaj niestety nie robią :( Efekt jak zwykle super ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormsystem Posted January 28, 2011 Report Share Posted January 28, 2011 Też mam takie odczucie ... Nostalgia ,ech ... Fajny czerwony choć prawdziwych czerwonych już dzisiaj niestety nie robią :( :ymdaydream: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomasz Posted January 28, 2011 Report Share Posted January 28, 2011 Praca bardzo przyjemna :u dla oka :D Ja coli zawsze daję na koniec jak już ranty wypolerowane wszystkimi 3 pastami i efekt ochrony polerki :u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts