Tomasz Opublikowano 27 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Witam do testów od Krzyśka Kanara dostaliśmy do testów pastę MOTHERS Mag & Aluminum Polish Konsystencja gęsta, takie typowe masło. Brak grubego ziarna w składzie! w przeciwieństwie do AUTOSOLU >AUTOMAXA i reszty dostępnej na rynku. Zapach hmmm ciężko określić ale bardzo przyjemny :) Naprawdę dawno nie mieliśmy tak fajnej pasty oczyszczającej Polecam z czystym sumieniem do częstego odświeżenia polerki !!! w 100% lepsza od AUTOSOLU AUTOMAXA MEGSA itd!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaV Opublikowano 27 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Faktycznie fajnie nawet wyszło.Gdzie moge dostać ten produkt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 27 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 u kanara w sklepie :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 27 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Kolejny raz widać, że cena nie zawsze świadczy o większej skuteczności. Mówię o całej marce :u Bo już słyszałem niesprawiedliwe opinie, że Mothers to taki sobie. A kilka środków mam i sobie chwalę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 27 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Mariusz twój post :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly_marcin Opublikowano 27 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Kolejny raz widać, że cena nie zawsze świadczy o większej skuteczności. Święte słowa ^:)^ Szkoda tylko, że tak mało testów tych produktów...Mariusz może coś napiszesz, co tam już wytestowałeś od 'Mamuśki' ? :p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 27 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Kolejny raz widać, że cena nie zawsze świadczy o większej skuteczności. Mówię o całej marce :u Bo już słyszałem niesprawiedliwe opinie, że Mothers to taki sobie. A kilka środków mam i sobie chwalę. Nio Ja slyszalem ze Slomczyn X( Nasralo ludzia w te puste lby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 27 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Marcin, dwa lub trzy środki opisałem latem. W Myciu, felgach chyba są... ;) A jeszcze kilka czeka wiosny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 28 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Fajny teścik Tomaszu, oby więcej takich ^:)^ Jak mniemam, ścieralność tego Mothersa nie jest za duża jeśli służy do regularnego odświeżania? Posiadam Megsa do polerowania (All Metal Polish czy jakoś tak - w ciemnym, plastikowym słoiczku) i również ma maślaną konsystencję :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monika_ Opublikowano 28 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Fajny produkt. A na listwy progowe, takie chromowane się nada, jak myślicie? Z tym, że one nie są polerowane takie na błysk, jak felgi green'a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 28 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Według mnie jak najbardziej. Green napisał, że nie ma jakich grubszych frakcji, więc pewnie tak. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly_marcin Opublikowano 28 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Marcin, dwa lub trzy środki opisałem latem. W Myciu, felgach chyba są... ;) A faktycznie, ale ze mnie ciuma - kompletnie zapomniałem, a czytałem to przecież :ympeace: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 28 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Moniko od Kanara dostaliśmy 2 pasty będziemy je testować na wszystkim czym się da i wklejać opis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaV Opublikowano 28 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Sporo tej pasty :u .Czego uzywasz do polerowania (mikrofibra czy cos w tym stylu?). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 30 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 ale felg polerownia felg czy mothersa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaV Opublikowano 30 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 I tego i tego :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 30 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 woski i pasty nakładam padem recznym a ścieram MF polerowanie felg hmm... do tego dochodziłem 5 lat zaczynając od wiertarki filcu i autosolu poprzez przerobienie maszyny od wyważania felg ściernic , filców wszystko co było dostępne na rynku do polerowania i ciężką pracą doszedłem do efektu chromu na rantach :D najbardziej rozwalają mnie kolesie na allegro którzy oferują polerownie felg a tam same mleko :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaV Opublikowano 30 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Nawiązując do pasty Autosol polecasz ją?.Da się dzięki niej uzyskać dobry efekt na łatwiejszych do polerowania stopach aluminium? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 18 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 Autosol tak polecam ja używam innych past co ty będę ściemniał ale każda moja pasta współpracuje z innym filcem maszynowo więc to temat rzeka z KA kopiuje o billecie Ja używałem billa mothersa ręcznie na mikrofibrze, wedlug mnie bije na głowe megsa, musze jeszcze sprawdzić mag&aluminium polish mothersa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankos Opublikowano 15 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 No własnie czy taką pastą można polerować felgi np: mechanicznie z użyciem rotacji? Czy tylko aplikator i ręczne polerowanie fibra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 15 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 Pasta nadaję się do pielęgnacji aluminium ;) /przy polerowaniu maszynowym się zapieka i zostawia czarne kropki :f Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankos Opublikowano 15 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 Rozumiem czyli tylko polerka ręczna. Rozumiem że do polerowania felg polecasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 15 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 Pasta do odświeżania polerki Konsystencja gęsta, takie typowe masło. Brak grubego ziarna w składzie! w przeciwieństwie do AUTOSOLU >AUTOMAXA i reszty dostępnej na rynku. Zapach hmmm ciężko określić ale bardzo przyjemny :) Naprawdę dawno nie mieliśmy tak fajnej pasty oczyszczającej Polecam z czystym sumieniem do częstego odświeżenia polerki !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vit0 Opublikowano 5 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 No to odświeżę temat, żeby uporządkować swoją wiedzę zanim zakupię pasty :P Felgi wypolerowane już, choć brakuje im tej przysłowiowej kropki nad "i", czy do tego nada się Billet lub Mag? A skoro byłyby gotowe, idealne, błyszczące to teraz trzeba będzie o nie zadbać. I co tu kupić lepiej, do takiego cotygodniowego przetarcia po myciu auta. Billet czy Mag? Nakładać na felgę aplikatorem gąbkowym czy bawełnianym? i potem po prostu zetrzeć pastę mikrofibrą, jak wosk z auta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jorgus Opublikowano 5 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 Ja wybrał bym Mag, tak właśnie dbam o swoje soory ,nakładam aplikatorem bawełnianym i wycieram MF i blask jest cały czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi