SNB SWEDEN Opublikowano 28 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Moze efekt nie jest mega powalajacy, ale czase takim amatorom tez sie trafi jakies nowe auto na zrobienie, nie bede smolil ze trzeba bylo mega korekty albo cos innego, dokladne mycie pozbycie sie kilkiu sladow po kleju, szybka korekta cyclo ze 150 ACP i na to Artemis z ValetPro, ten projekt to bardziej dla naszego Jacka GTI przesylam poniewaz kolor bardzo zblizony do jego Astry Nie zapomnieli o mnie =)) Typowe drobiazgi do poprawki Na to Artek I Jacku special for you OHwOGjaSvwA ys9kv6ElzXM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 28 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Hmm.. Nie taki zły ten Citroenik. A z jakimi silnikami występuje? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 28 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Ale kozacka cytrynka. Zaj. :u A jak Artemis? Mi pasował, masełko. :u Dzeju, czterocylindrowe, wewnetrznego spalania tzw internal combustion engine :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek_gti Opublikowano 28 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Dzięki Sebba za dedykacje :ymblushing: Fajnie wyszła ta cytrynka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaV Opublikowano 28 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Ładny citroen ;).Efekt faktycznie nie powola ale odrazu wygląda lepiej :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 28 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Ale kozacka cytrynka. Zaj. :u A jak Artemis? Mi pasował, masełko. :u Dzeju, czterocylindrowe, wewnetrznego spalania tzw internal combustion engine :lol: Powiem ci tak nie powalil mnie, nakladanie oki ale sciagenie go tak sobie i efekt w prownaniu z Colli to blaszka i tyle troszke sie polepszylo jak go wygrzalem ale ogonie tak sobie Dav, wiem efekt norma jak to nowe auto,pewnie jak by pstryknal foty z innym sloiczkami albo postawil jakies S6 czy cus to by bylo ach, ech i uch a tak norma Jacku nie za ma co :ymhug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Seba na 9 zdjęciu pokazujesz dosyć głęboką rysę (do podkładu chyba aż jest) jak wyciągasz tak głębokie rysy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 28 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Seba na 9 zdjęciu pokazujesz dosyć głęboką rysę (do podkładu chyba aż jest) jak wyciągasz tak głębokie rysy?Podchodze przykladam palec i mowie " abra kadabra ryso znikaj" dzownie do ojca R.... i gotowe potem wysylam datki na tace :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka Opublikowano 28 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Mi najbardziej z tego wszystkiego podobało się to, że Seba nagrywając filmik jeździł sobie na krzesełku :mrgreen: :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yacek _b Opublikowano 29 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 Seba czy możesz się postarać na przyszłość o lepsze zdjęcia , kurcze dla mnie prawie całą twoją robotę psują nieostre zdjęcia , nie masz jakiegoś kompaktu ( bo mój canon A710IS robi ostrzejsze zdjęcia ) , fotki dla mnie jak z telefonu komórkowego , a gdy chce powiększyć to otwiera mi sie pierwsza strona portalu fotosik . :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 29 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 Seba czy możesz się postarać na przyszłość o lepsze zdjęcia , kurcze dla mnie prawie całą twoją robotę psują nieostre zdjęcia , nie masz jakiegoś kompaktu ( bo mój canon A710IS robi ostrzejsze zdjęcia ) , fotki dla mnie jak z telefonu komórkowego , a gdy chce powiększyć to otwiera mi sie pierwsza strona portalu fotosik . :|Moj to canon A610 i niestety Ja nie mam specjalnie duzo czasu na ustawianie sie, oswietlenie itd tu sie pracuje :lol: ale postaram sie o troche lepsze zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biały Opublikowano 29 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 Seba czy możesz się postarać na przyszłość o lepsze zdjęcia , kurcze dla mnie prawie całą twoją robotę psują nieostre zdjęcia Seba ma brak alkoholu we krwi i mu się ręce trzęsą ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monika_ Opublikowano 29 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 Seba czy możesz się postarać na przyszłość o lepsze zdjęcia , kurcze dla mnie prawie całą twoją robotę psują nieostre zdjęcia Seba ma brak alkoholu we krwi i mu się ręce trzęsą ... a ja myślałam, że to z okazji podeszłego już wieku :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 29 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 Seba czy możesz się postarać na przyszłość o lepsze zdjęcia , kurcze dla mnie prawie całą twoją robotę psują nieostre zdjęcia Seba ma brak alkoholu we krwi i mu się ręce trzęsą ... a ja myślałam, że to z okazji podeszłego już wieku :mrgreen:Pieknie ci dziekuje :(( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka Opublikowano 29 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monika_ Opublikowano 29 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 Seba :-h mówią, że faceci są jak wino ;) także luz po prostu lepszą stabilizację obrazu trzeba zakupić do aparatu :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 29 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 Seba :-h mówią, że faceci są jak wino ;) także luz :lol: Dobra to Ja mam 150 =)) lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka Opublikowano 29 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 Seba :-h mówią, że faceci są jak wino ;) także luz po prostu lepszą stabilizację obrazu trzeba zakupić do aparatu :lol: Albo robić Nikon'em D5000 a nie jakąś małpą ! No ;;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 29 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 Seba :-h mówią, że faceci są jak wino ;) także luz po prostu lepszą stabilizację obrazu trzeba zakupić do aparatu :lol: Albo robić Nikon'em D5000 a nie jakąś małpą ! No ;;) Ale madrale prosze bardzo zapraszam do siebie, popracujecie tydzien i zoabczymy \:D/ rece wam do odlogi opadna :-bd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka Opublikowano 30 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Seba :-h mówią, że faceci są jak wino ;) także luz po prostu lepszą stabilizację obrazu trzeba zakupić do aparatu :lol: Albo robić Nikon'em D5000 a nie jakąś małpą ! No ;;) Ale madrale prosze bardzo zapraszam do siebie, popracujecie tydzien i zoabczymy \:D/ rece wam do odlogi opadna :-bdNie gadaj tylko ladne zdjecia zrob nastepnym razem :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXCEDE Opublikowano 31 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 A jak Artemis?Artemis jest aktualnie ulepszany i będzie miał nową formułe :) Swoją drogą fajny projekt :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanar Opublikowano 1 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 Maniek sie wkrecil w cytryny heh. Auto mnie sie nie podoba, ale bardzo mi sie podoba taki kolor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi