SNB SWEDEN Posted January 28, 2011 Report Share Posted January 28, 2011 Moze efekt nie jest mega powalajacy, ale czase takim amatorom tez sie trafi jakies nowe auto na zrobienie, nie bede smolil ze trzeba bylo mega korekty albo cos innego, dokladne mycie pozbycie sie kilkiu sladow po kleju, szybka korekta cyclo ze 150 ACP i na to Artemis z ValetPro, ten projekt to bardziej dla naszego Jacka GTI przesylam poniewaz kolor bardzo zblizony do jego Astry Nie zapomnieli o mnie =)) Typowe drobiazgi do poprawki Na to Artek I Jacku special for you OHwOGjaSvwA ys9kv6ElzXM Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JJ. Posted January 28, 2011 Report Share Posted January 28, 2011 Hmm.. Nie taki zły ten Citroenik. A z jakimi silnikami występuje? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marctwain Posted January 28, 2011 Report Share Posted January 28, 2011 Ale kozacka cytrynka. Zaj. :u A jak Artemis? Mi pasował, masełko. :u Dzeju, czterocylindrowe, wewnetrznego spalania tzw internal combustion engine :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacek_gti Posted January 28, 2011 Report Share Posted January 28, 2011 Dzięki Sebba za dedykacje :ymblushing: Fajnie wyszła ta cytrynka :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaV Posted January 28, 2011 Report Share Posted January 28, 2011 Ładny citroen ;).Efekt faktycznie nie powola ale odrazu wygląda lepiej :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SNB SWEDEN Posted January 28, 2011 Author Report Share Posted January 28, 2011 Ale kozacka cytrynka. Zaj. :u A jak Artemis? Mi pasował, masełko. :u Dzeju, czterocylindrowe, wewnetrznego spalania tzw internal combustion engine :lol: Powiem ci tak nie powalil mnie, nakladanie oki ale sciagenie go tak sobie i efekt w prownaniu z Colli to blaszka i tyle troszke sie polepszylo jak go wygrzalem ale ogonie tak sobie Dav, wiem efekt norma jak to nowe auto,pewnie jak by pstryknal foty z innym sloiczkami albo postawil jakies S6 czy cus to by bylo ach, ech i uch a tak norma Jacku nie za ma co :ymhug: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mar_1981 Posted January 28, 2011 Report Share Posted January 28, 2011 Seba na 9 zdjęciu pokazujesz dosyć głęboką rysę (do podkładu chyba aż jest) jak wyciągasz tak głębokie rysy? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SNB SWEDEN Posted January 28, 2011 Author Report Share Posted January 28, 2011 Seba na 9 zdjęciu pokazujesz dosyć głęboką rysę (do podkładu chyba aż jest) jak wyciągasz tak głębokie rysy?Podchodze przykladam palec i mowie " abra kadabra ryso znikaj" dzownie do ojca R.... i gotowe potem wysylam datki na tace :u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szynka Posted January 28, 2011 Report Share Posted January 28, 2011 Mi najbardziej z tego wszystkiego podobało się to, że Seba nagrywając filmik jeździł sobie na krzesełku :mrgreen: :lol: :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yacek _b Posted January 29, 2011 Report Share Posted January 29, 2011 Seba czy możesz się postarać na przyszłość o lepsze zdjęcia , kurcze dla mnie prawie całą twoją robotę psują nieostre zdjęcia , nie masz jakiegoś kompaktu ( bo mój canon A710IS robi ostrzejsze zdjęcia ) , fotki dla mnie jak z telefonu komórkowego , a gdy chce powiększyć to otwiera mi sie pierwsza strona portalu fotosik . :| Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SNB SWEDEN Posted January 29, 2011 Author Report Share Posted January 29, 2011 Seba czy możesz się postarać na przyszłość o lepsze zdjęcia , kurcze dla mnie prawie całą twoją robotę psują nieostre zdjęcia , nie masz jakiegoś kompaktu ( bo mój canon A710IS robi ostrzejsze zdjęcia ) , fotki dla mnie jak z telefonu komórkowego , a gdy chce powiększyć to otwiera mi sie pierwsza strona portalu fotosik . :|Moj to canon A610 i niestety Ja nie mam specjalnie duzo czasu na ustawianie sie, oswietlenie itd tu sie pracuje :lol: ale postaram sie o troche lepsze zdjecia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
biały Posted January 29, 2011 Report Share Posted January 29, 2011 Seba czy możesz się postarać na przyszłość o lepsze zdjęcia , kurcze dla mnie prawie całą twoją robotę psują nieostre zdjęcia Seba ma brak alkoholu we krwi i mu się ręce trzęsą ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Monika_ Posted January 29, 2011 Report Share Posted January 29, 2011 Seba czy możesz się postarać na przyszłość o lepsze zdjęcia , kurcze dla mnie prawie całą twoją robotę psują nieostre zdjęcia Seba ma brak alkoholu we krwi i mu się ręce trzęsą ... a ja myślałam, że to z okazji podeszłego już wieku :mrgreen: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SNB SWEDEN Posted January 29, 2011 Author Report Share Posted January 29, 2011 Seba czy możesz się postarać na przyszłość o lepsze zdjęcia , kurcze dla mnie prawie całą twoją robotę psują nieostre zdjęcia Seba ma brak alkoholu we krwi i mu się ręce trzęsą ... a ja myślałam, że to z okazji podeszłego już wieku :mrgreen:Pieknie ci dziekuje :(( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szynka Posted January 29, 2011 Report Share Posted January 29, 2011 :lol: :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Monika_ Posted January 29, 2011 Report Share Posted January 29, 2011 Seba :-h mówią, że faceci są jak wino ;) także luz po prostu lepszą stabilizację obrazu trzeba zakupić do aparatu :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SNB SWEDEN Posted January 29, 2011 Author Report Share Posted January 29, 2011 Seba :-h mówią, że faceci są jak wino ;) także luz :lol: Dobra to Ja mam 150 =)) lat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szynka Posted January 29, 2011 Report Share Posted January 29, 2011 Seba :-h mówią, że faceci są jak wino ;) także luz po prostu lepszą stabilizację obrazu trzeba zakupić do aparatu :lol: Albo robić Nikon'em D5000 a nie jakąś małpą ! No ;;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SNB SWEDEN Posted January 29, 2011 Author Report Share Posted January 29, 2011 Seba :-h mówią, że faceci są jak wino ;) także luz po prostu lepszą stabilizację obrazu trzeba zakupić do aparatu :lol: Albo robić Nikon'em D5000 a nie jakąś małpą ! No ;;) Ale madrale prosze bardzo zapraszam do siebie, popracujecie tydzien i zoabczymy \:D/ rece wam do odlogi opadna :-bd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szynka Posted January 30, 2011 Report Share Posted January 30, 2011 Seba :-h mówią, że faceci są jak wino ;) także luz po prostu lepszą stabilizację obrazu trzeba zakupić do aparatu :lol: Albo robić Nikon'em D5000 a nie jakąś małpą ! No ;;) Ale madrale prosze bardzo zapraszam do siebie, popracujecie tydzien i zoabczymy \:D/ rece wam do odlogi opadna :-bdNie gadaj tylko ladne zdjecia zrob nastepnym razem :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EXCEDE Posted January 31, 2011 Report Share Posted January 31, 2011 A jak Artemis?Artemis jest aktualnie ulepszany i będzie miał nową formułe :) Swoją drogą fajny projekt :u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kanar Posted February 1, 2011 Report Share Posted February 1, 2011 Maniek sie wkrecil w cytryny heh. Auto mnie sie nie podoba, ale bardzo mi sie podoba taki kolor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts