DaV Posted January 28, 2011 Report Share Posted January 28, 2011 Jako, że niejednokrotnie pomagaliście mi teraz ja mogę się jakoś odwdzięczyć poprzez znajomość Photoshopa.Jeśli ktoś ma jakąs prośbe o stworzenie grafiki bądz przeróbke (np fotomontaż).Walcie smiało w tym temacie :u . Przykłady: Obróbka zdjęć: Fotomontaż (np zmiana felg) HDR: Przed: Po: Jeżeli ktos ma jakies problemy z photoshopem też walcie smiało. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marctwain Posted January 28, 2011 Report Share Posted January 28, 2011 Dobrze wiedzieć :u Logo forum bym podrasował jakoś i w końcu kozi wlepy wydrukował :u Trzeba pomyslec razem. ;) A wątek nadaje sie do detailingClubu a nie do szrocika :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Monika_ Posted January 29, 2011 Report Share Posted January 29, 2011 Podoba mi się, szczególnie pierwsze i trzecie :u Virtual Tuning też niczego sobie ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaV Posted January 29, 2011 Author Report Share Posted January 29, 2011 Gdzie tam niczego sobie :)) .To 2 minutowa robota.Jak sie tym bardziej interesowałem to lepsze projekty wychodziły :P.Naprzykład: Baza: Tuning: Cała ta zabawa znacznie pomogła opanować mi wszystkie opcje Photoshopa :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts