SNB SWEDEN Opublikowano 7 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 Musialem sie troche poznac z tym woskiem i trzeba przyznac ze milo sie dziala z nim na kazdym lakierze, moze czasem troche ciezko go sciagnac jak sie nalozy zbyt duzo i lezy zbyt dlugo na lakierze ale ogolnie bardzo wydajny i ciekawy wosk, zachowuje sie super fajnie po wygrzaniu mmk4lt3Efp4 eUUQ7ga3j1M Troszke mnie korci zeby na ASX pacnac troszku :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly_marcin Opublikowano 7 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 Wiesz Seba...nie będziemy Cię podpuszczać ;)) Ja również bardzo chwalę sobie Colli 476 :ympeace: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 7 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 Mam ten wosk i choć nie mam porównania to naprawdę jestem zadowolony. Z jednym masz rację, jak zacząłem nakładać i walnąłem za dużo to troche ciężko było go zdjąć ale na drugim elemencie już było OK. Siedział od 31 października 2010 i jak tydzień temu byłem na myjni to jeszcze było widać że jest na lakierze. Samochód był kilka razy myty na bezdotykowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 7 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 Hehe a dzisiaj tak sobie myślałem, żeby wkońcu napisać recenzję Colli :) Ja też jestem zadowolony z tego wosku, na dniach wrzucę mały opis ze zdjęciami :) :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermit Opublikowano 14 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 ciekawy wosk, zachowuje sie super fajnie po wygrzaniuSelanty też wygrzewasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 14 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 ciekawy wosk, zachowuje sie super fajnie po wygrzaniuSelanty też wygrzewasz?At scierwo nawet nie pomyslalem ale trzeba by sprawdzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 15 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Chodzi o wypocenie? Ja tego przy sealantach nie widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 15 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Teoretycznie to się nie ma co wypacać skoro sama chemia w składzie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 17 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 To szkło bardzo w Coli lubie. Sebba, a jakim sposobem wygrzewasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 21 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 To szkło bardzo w Coli lubie. Sebba, a jakim sposobem wygrzewasz? Normalnie zawijam w folie aluminowa do pieca 180C i 20min jak woski lepszejsze to podlewam oliwa z oliwek jak gorszejsze to smalcem :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator nox Opublikowano 21 Lutego 2011 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Tak serio to tez jestem ciekawy , używasz napromiennika na podczerwień czy naturalnie w słoneczku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 21 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Tak serio to tez jestem ciekawy , używasz napromiennika na podczerwień czy naturalnie w słoneczku ?Jeszcze nei bylo okazji w sloneczku wystawiac Colliego moze w lato:), mialem pozyczone przenoscne lampy grzewcze od znajomego lakiernika ale mysle zeby wlasne zakupic ewentualnie zainwestuje w duza suszarke do wlosow :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 21 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Żeby wygrzać nie trzeba jakiejś duże temperatury. Potrafi się spocić nawet na zewnątrz, jesienią, przy słońcu. Byle blacha temperatury trochę złapała. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 21 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Żeby wygrzać nie trzeba jakiejś duże temperatury. Potrafi się spocić nawet na zewnątrz, jesienią, przy słońcu. Byle blacha temperatury trochę złapała. ;)Ale chyba mam pare kilometrow miedzy Falun a Polonia :lol: i jesien hmmm ta polska zlota jesien ciut sie rozni od deszczowej skandynawskiej wiec zostaje mi czekac na wiosne i lato Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi