SNB SWEDEN Posted February 7, 2011 Report Share Posted February 7, 2011 Musialem sie troche poznac z tym woskiem i trzeba przyznac ze milo sie dziala z nim na kazdym lakierze, moze czasem troche ciezko go sciagnac jak sie nalozy zbyt duzo i lezy zbyt dlugo na lakierze ale ogolnie bardzo wydajny i ciekawy wosk, zachowuje sie super fajnie po wygrzaniu mmk4lt3Efp4 eUUQ7ga3j1M Troszke mnie korci zeby na ASX pacnac troszku :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maly_marcin Posted February 7, 2011 Report Share Posted February 7, 2011 Wiesz Seba...nie będziemy Cię podpuszczać ;)) Ja również bardzo chwalę sobie Colli 476 :ympeace: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mar_1981 Posted February 7, 2011 Report Share Posted February 7, 2011 Mam ten wosk i choć nie mam porównania to naprawdę jestem zadowolony. Z jednym masz rację, jak zacząłem nakładać i walnąłem za dużo to troche ciężko było go zdjąć ale na drugim elemencie już było OK. Siedział od 31 października 2010 i jak tydzień temu byłem na myjni to jeszcze było widać że jest na lakierze. Samochód był kilka razy myty na bezdotykowych. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JJ. Posted February 7, 2011 Report Share Posted February 7, 2011 Hehe a dzisiaj tak sobie myślałem, żeby wkońcu napisać recenzję Colli :) Ja też jestem zadowolony z tego wosku, na dniach wrzucę mały opis ze zdjęciami :) :u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kermit Posted February 14, 2011 Report Share Posted February 14, 2011 ciekawy wosk, zachowuje sie super fajnie po wygrzaniuSelanty też wygrzewasz? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SNB SWEDEN Posted February 14, 2011 Author Report Share Posted February 14, 2011 ciekawy wosk, zachowuje sie super fajnie po wygrzaniuSelanty też wygrzewasz?At scierwo nawet nie pomyslalem ale trzeba by sprawdzic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marctwain Posted February 15, 2011 Report Share Posted February 15, 2011 Chodzi o wypocenie? Ja tego przy sealantach nie widziałem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JJ. Posted February 15, 2011 Report Share Posted February 15, 2011 Teoretycznie to się nie ma co wypacać skoro sama chemia w składzie :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tony Soprano Posted February 17, 2011 Report Share Posted February 17, 2011 To szkło bardzo w Coli lubie. Sebba, a jakim sposobem wygrzewasz? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SNB SWEDEN Posted February 21, 2011 Author Report Share Posted February 21, 2011 To szkło bardzo w Coli lubie. Sebba, a jakim sposobem wygrzewasz? Normalnie zawijam w folie aluminowa do pieca 180C i 20min jak woski lepszejsze to podlewam oliwa z oliwek jak gorszejsze to smalcem :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator nox Posted February 21, 2011 Administrator Report Share Posted February 21, 2011 Tak serio to tez jestem ciekawy , używasz napromiennika na podczerwień czy naturalnie w słoneczku ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SNB SWEDEN Posted February 21, 2011 Author Report Share Posted February 21, 2011 Tak serio to tez jestem ciekawy , używasz napromiennika na podczerwień czy naturalnie w słoneczku ?Jeszcze nei bylo okazji w sloneczku wystawiac Colliego moze w lato:), mialem pozyczone przenoscne lampy grzewcze od znajomego lakiernika ale mysle zeby wlasne zakupic ewentualnie zainwestuje w duza suszarke do wlosow :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marctwain Posted February 21, 2011 Report Share Posted February 21, 2011 Żeby wygrzać nie trzeba jakiejś duże temperatury. Potrafi się spocić nawet na zewnątrz, jesienią, przy słońcu. Byle blacha temperatury trochę złapała. ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SNB SWEDEN Posted February 21, 2011 Author Report Share Posted February 21, 2011 Żeby wygrzać nie trzeba jakiejś duże temperatury. Potrafi się spocić nawet na zewnątrz, jesienią, przy słońcu. Byle blacha temperatury trochę złapała. ;)Ale chyba mam pare kilometrow miedzy Falun a Polonia :lol: i jesien hmmm ta polska zlota jesien ciut sie rozni od deszczowej skandynawskiej wiec zostaje mi czekac na wiosne i lato Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts