SNB SWEDEN Posted February 9, 2011 Report Share Posted February 9, 2011 Pacjent to Mondek tragedi nie ma ale najbardziej zniszczone to felgi przez zle dobranie srodkow do mycia czesc felg zostala przebarwiona i niestety nie do zrobienia co psuje calkowicie wyglad auta Reszta w stanie dobrym niewielka korekta na Deoxie 5 zolty pad miejscami niebieski , cyclo S40 i Artemis i wyglada wzglednie Wiem ze bedziecie marudzic o zdjecia itd ale Ja lubie zdjecia detali i juz :D Wszedobylska sol :( I te czarne syfy Wnetrze zupelnie normalne bez emocji Lakier po myciu wygladal dobrze Tak to wyszlo 0YuqiPSwmpU 1D4LemPU3Vk BwXf9OWM7Ac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndrU Posted February 9, 2011 Report Share Posted February 9, 2011 Ale fajny mondzio :P ładnie go dopieściłeś :u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marctwain Posted February 9, 2011 Report Share Posted February 9, 2011 Seba, chyba jednak musimy się spotkać :lol: :u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JJ. Posted February 9, 2011 Report Share Posted February 9, 2011 Seba znowu na krześle jeździ ;)) Czyżby w tle polskie radio? :-? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Monika_ Posted February 9, 2011 Report Share Posted February 9, 2011 Seba znowu na krześle jeździ ;))Seba powinien mieć wokół auta takie tory jak filmowcy, wtedy tor jazdy byłby najbardziej optymalny :lol: fajne sreberko ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SNB SWEDEN Posted February 9, 2011 Author Report Share Posted February 9, 2011 Seba znowu na krześle jeździ ;)) Czyżby w tle polskie radio? :-? JJ nogi oszczedzam stary jestem nie zapominaj, radio tak eska sobie gra Monika Ty sobi ekwiatuszku grabisz :twisted: Maniek bede spoko :ymhug: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomasz Posted February 9, 2011 Report Share Posted February 9, 2011 Fajnie odświeżenie :u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacek_gti Posted February 10, 2011 Report Share Posted February 10, 2011 Bardzo ładnie wydzedł Ci ten Fordzik :u To co właściciel zrobił z alusami to już inna bajka, chyba bardzo się postarał by uzyskać taki efekt :roll: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kanar Posted February 10, 2011 Report Share Posted February 10, 2011 Seba znowu na krześle jeździ ;)) Czyżby w tle polskie radio? :-? Seba tak naprawdę siedzi w w szopie pod Grójcem i klepie te fury na giełdę w Słomycznie :)) Jak ten Deox 5? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JJ. Posted February 10, 2011 Report Share Posted February 10, 2011 Wiedziałem, Krzysiek Cię wydał Ty oszukańcu :lol: Już się nie nabiorę na tą całą Szwecję i wielkie hale.. :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts