SNB SWEDEN Posted February 10, 2011 Report Share Posted February 10, 2011 JJ ciagle dopytywal kiedy wreszcie cos spartole no to macie wreszcie V40 jeden z bardziej zniszczonych jaki mialem i na masce komus sie cos wylalo nie mamy pojecia co ale zrobilo ogromne szkody w postaci glebokich wzerow i niestety padlem Tu wlasciciel staral sie sam usuwac szkody co nie bardzo wyszlo Prawy przedni blotnik jedynie rysy Tyle z maski Tyle udalo mi sie wyciagnac z blotnika TYle z maski Pare krotkich filmow gdzie ewidentnie widac szkody i plac na ktorym poleglem ntfg8erUCMU vD8Dw6meEPg 7gw3c7ShsRU Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mar_1981 Posted February 10, 2011 Report Share Posted February 10, 2011 Eeeee mnie jak coś nie wychodzi to zawsze sobie powtarzam..."chłopie nie martw się..zdarza się nawet najlepszym" ;) I tak sporo ogarnąłeś w porównaniu do zdjęć sprzed korekty :u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JJ. Posted February 10, 2011 Report Share Posted February 10, 2011 Kurde, jakbym miał deja vu. Już raz pisałeś o mnie i o tym, że czekam na Twoją porażkę i chyba też to było czerwone auto.. :-? Tak czy siak Seba.. L-) Nie martw się, amatorom to się zdarza.. :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacek_gti Posted February 10, 2011 Report Share Posted February 10, 2011 Hmmm faktycznie ciężka sprawa, ciekawi mnie co mogło zrobić takie spustoszenie na lakierze. ciekawie też wyglądają plastiki na podszybiu, też jakieś takie dziwnie białe, pozdro Sebba :u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SNB SWEDEN Posted February 10, 2011 Author Report Share Posted February 10, 2011 Hmmm faktycznie ciężka sprawa, ciekawi mnie co mogło zrobić takie spustoszenie na lakierze. ciekawie też wyglądają plastiki na podszybiu, też jakieś takie dziwnie białe, pozdro Sebba :uPlastki oczywiscie pozniej byly zrobione SAS-em bardziej porazka tyczy sie lakieru, ale jak JJ napisala amatorzy bez szyldu HiFi Profi moga bledy popelniac :u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szynka Posted February 10, 2011 Report Share Posted February 10, 2011 Seba jak dla mnie to i tak kawał dobrej roboty zrobiłeś ! A polerka to nie jest przecież pistolet lakierniczy więc nie zawsze wszystko da się zrobić ;) Jest dobrze i tego się trzymajmy :u PS. jechałeś to papierem ściernym ? Czy tylko pastą ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SNB SWEDEN Posted February 10, 2011 Author Report Share Posted February 10, 2011 Seba jak dla mnie to i tak kawał dobrej roboty zrobiłeś ! A polerka to nie jest przecież pistolet lakierniczy więc nie zawsze wszystko da się zrobić ;) Jest dobrze i tego się trzymajmy :u PS. jechałeś to papierem ściernym ? Czy tylko pastą ? Ciagnalem tylko pasta w tych miejscach co sa wzery to cieniutko bylo :( nie chcialem ryzykowac z papierem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szynka Posted February 10, 2011 Report Share Posted February 10, 2011 Seba jak dla mnie to i tak kawał dobrej roboty zrobiłeś ! A polerka to nie jest przecież pistolet lakierniczy więc nie zawsze wszystko da się zrobić ;) Jest dobrze i tego się trzymajmy :u PS. jechałeś to papierem ściernym ? Czy tylko pastą ? Ciagnalem tylko pasta w tych miejscach co sa wzery to cieniutko bylo :( nie chcialem ryzykowac z papieremCieniutko ? Ile tam było mikronów ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SNB SWEDEN Posted February 10, 2011 Author Report Share Posted February 10, 2011 Seba jak dla mnie to i tak kawał dobrej roboty zrobiłeś ! A polerka to nie jest przecież pistolet lakierniczy więc nie zawsze wszystko da się zrobić ;) Jest dobrze i tego się trzymajmy :u PS. jechałeś to papierem ściernym ? Czy tylko pastą ? Ciagnalem tylko pasta w tych miejscach co sa wzery to cieniutko bylo :( nie chcialem ryzykowac z papieremCieniutko ? Ile tam było mikronów ?Nie mierzylem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szynka Posted February 10, 2011 Report Share Posted February 10, 2011 To trzeba było spróbować 2000 i być może by poszło ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SNB SWEDEN Posted February 10, 2011 Author Report Share Posted February 10, 2011 To trzeba było spróbować 2000 i być może by poszło ;)No tak teoretycznie by mozna bo jak by nie wyszlo to by sie lakierowalo a tak wlasciciel zadowolony o autko nie pojedzie do lakiernika :u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szynka Posted February 10, 2011 Report Share Posted February 10, 2011 To trzeba było spróbować 2000 i być może by poszło ;)No tak teoretycznie by mozna bo jak by nie wyszlo to by sie lakierowalo a tak wlasciciel zadowolony o autko nie pojedzie do lakiernika :uA tam od razu lakiernik ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MARCO Posted February 10, 2011 Report Share Posted February 10, 2011 Płyn hamulcowy,wapno?... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kanar Posted February 10, 2011 Report Share Posted February 10, 2011 Spoko wyszło men nie łam się, bez papieru raczej by nie dało rady tutaj, a jak klient zadowolony z takiego efektu to wg. nie ma co ścinać lakieru, żeby się wżeru pozbywać. Ważne żeby proces był powtarzalny, a nie raz i koniec finito, bo lakieru nie ma ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SNB SWEDEN Posted February 11, 2011 Author Report Share Posted February 11, 2011 Spoko wyszło men nie łam się, bez papieru raczej by nie dało rady tutaj, a jak klient zadowolony z takiego efektuZadwolony bo to starszy czlowiek i nie dowidzi zbyt dobrze :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Monika_ Posted February 11, 2011 Report Share Posted February 11, 2011 a mi się efekt i tak podoba, a najważniejsze, że właściciel zadowolony :u chciałam zapytać o klamki ale tak właśnie pomyślałam, że sas był po nagraniu ;) Zadwolony bo to starszy czlowiekno to Ty też powinieneś być zadowolony :mrgreen: sorry Seba, nie mogłam się powstrzymać :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SNB SWEDEN Posted February 11, 2011 Author Report Share Posted February 11, 2011 Zadwolony bo to starszy czlowiekno to Ty też powinieneś być zadowolony :mrgreen: sorry Seba, nie mogłam się powstrzymać :lol: Monai porozmawaiamy na ten temat X( :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Monika_ Posted February 11, 2011 Report Share Posted February 11, 2011 Monai porozmawaiamy na ten temat X( :lol:nie wątpię :-ss =)) Seba, weź ogarniaj ten catering i wrzucaj relację na forum, bo może być ciekawa ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonnes Posted February 11, 2011 Report Share Posted February 11, 2011 Seba, żeby wszyscy, zajmujący się detailingiem, mieli takie porażki to by było git :u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SNB SWEDEN Posted February 11, 2011 Author Report Share Posted February 11, 2011 Monai porozmawaiamy na ten temat X( :lol:nie wątpię :-ss =)) Seba, weź ogarniaj ten catering i wrzucaj relację na forum, bo może być ciekawa ;) Cateringu nie pokazemy chyba chcecie jeszcze do restauracji chodzic :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Monika_ Posted February 11, 2011 Report Share Posted February 11, 2011 Cateringu nie pokazemy chyba chcecie jeszcze do restauracji chodzic :))ale to będzie szwedzki catering, tu w polsce jest lepsiejszy, nam nie straszny :mrgreen: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts