SNB SWEDEN Posted February 20, 2011 Report Share Posted February 20, 2011 Gdzies ten projekt wstawialem ale w fotkach z malym formatem, ale do nas beda duze :u Pracy wlozone naprawde bardzo duzo bedzie widac na zdjeciach a i efekt w miare amatorskich mozliwosci calkiem dobry Auto wstepnie wjechalo na zimowych kolach VW felgami ale na koniec ma te piekne RS-owe Zbyt wiele zdjec tu nie ma poniewaz prezentacja jest zrobiona w troszke inny sposob :) wBba2EY7w0I SV4uR0TEtCQ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fireman_marcin Posted February 20, 2011 Report Share Posted February 20, 2011 Noo ładnie odżyła tereska :D. Piękny jest ten niebieski no i dobrze, że ori fele wróciły bo te vw pasują ale do paszteta b5fl. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JJ. Posted February 20, 2011 Report Share Posted February 20, 2011 Fajniutka skodzina, kolor szczególnie. Na wiosnę będę miał przyjemność pieścić podobny :) \:D/ Filmy :u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maly_marcin Posted February 20, 2011 Report Share Posted February 20, 2011 :u Z ciekawości zapytam - używałeś gdzieniegdzie ppapierku? Bo się zastanawiam czy na tych zdjęciach to widać czasem efekt po papierze, czy po pielęgnacji właściciela tylko i wyłącznie :p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacek_gti Posted February 20, 2011 Report Share Posted February 20, 2011 Ekstra kolorek, fajne autko i robota jak zwylke cacy :) Długo musiałem czekać na Twoje nowe projkety :u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SNB SWEDEN Posted February 20, 2011 Author Report Share Posted February 20, 2011 :u Z ciekawości zapytam - używałeś gdzieniegdzie ppapierku? Bo się zastanawiam czy na tych zdjęciach to widać czasem efekt po papierze, czy po pielęgnacji właściciela tylko i wyłącznie :p Papierku niet ale za to system Scholla S0+filcem :u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
damianese Posted February 20, 2011 Report Share Posted February 20, 2011 a powiedz mi mistrzu jedną rzecz: po odkręceniu spojlera na filmiku pod koniec widac ze nie zeszło wszystko- co to zostało zrysowanie do podkladu? pytam bo będe robił auto z takim spoilerem i jestem ciekawe- czy póxniej jak zakładasz to uszczelka tam jest czy szczelnie sie zamyka po dokręceniu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SNB SWEDEN Posted February 20, 2011 Author Report Share Posted February 20, 2011 a powiedz mi mistrzu jedną rzecz: po odkręceniu spojlera na filmiku pod koniec widac ze nie zeszło wszystko- co to zostało zrysowanie do podkladu? pytam bo będe robił auto z takim spoilerem i jestem ciekawe- czy póxniej jak zakładasz to uszczelka tam jest czy szczelnie sie zamyka po dokręceniu? Nie to nie jest zrysowanie do podkladu czesc spojlera jest zabzpieczona silikonem i to on spowodowal wlasnie takie slady co udaje sie sciagnac w 90% moim zdaniem spojler jest montowany zbyt szybko do klapy i to powoduje wlasnie takie slady, na koniec nakladamy silicon taki jak w fabryce Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Monika_ Posted February 21, 2011 Report Share Posted February 21, 2011 jedyny słuszny kolor dla tereski :u pięknie wyjszła :f Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SZyBA Posted February 21, 2011 Report Share Posted February 21, 2011 No Piękna Panna Skodzina a jeszcze w RSie to już wogóle szybka Czeszka :u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts