JJ. Opublikowano 1 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Alek, aleś mnie zagiął - aż musiałem cały temat przewinąć aby znaleźć swoją wypowiedź :D Od tamtej pory widziałem trochę co dzieje się z silnikami i pogadałem troszkę z ludźmi którzy robią to codziennie i mam już z goła inne zdanie więc spoko :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 1 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Myjcie silniki i nie patyczkujcie się z nimi :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2compl Opublikowano 13 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 Nawiązując :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zakazaj Opublikowano 24 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 K2 Akra jest dobra. Myje nią skrytki w dużych czerwonych wozach w pracy jak i silnik bądź inne tłuste elementy metalowe typu pompy itp i jestem zadowolony. Jedyny minus to drażniący zapach chodź na świeżym powietrzu nie przeszkadza. =p~ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi