Guest Posted March 4, 2011 Report Share Posted March 4, 2011 Rozmawiałem dzisiaj z miłym Panem z firmy Abrasive Group, która jest przedstawicielem Scholl'a. Dostałem informację na temat nowej pasty, która ma wejść na rynek. Niestety nie znam oznaczenia, ale będzie to pasta "jedyna w swoim rodzaju". Coś w stylu AIO w temacie polerowania, dzięki jednej paście i jednemu padowi (nowość, dwugąbkowy) będzie można usunąć ślady nawet po papierze P600, a jednocześnie wykończyć lakier na lustro. Zapowiada się nie lada zamieszanie w temacie past i padów polerskich od Scholl'a. Przedstawiciel obiecał mi próbki owego produktu, myślę, że do 2 tygodni powinienem je dostać i nie omieszkam się z kimś podzielić w ramach przeprowadzania testu. Niestety nie znam oznaczenia nowej pasty, ale człowiek z którym rozmawiałem mówił, że to S17+ i S40 w jednym ;-). Jeśli okaże się taka dobra, może nieźle namieszać na detailingowym rynku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator nox Posted March 4, 2011 Administrator Report Share Posted March 4, 2011 Dostałem jakiś czas temu pastę do testów która była wykonana przez scholla (ale nie oficjalnie)i jestem ciekaw czy to będzie to co miałem :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lehto Posted March 4, 2011 Report Share Posted March 4, 2011 a czy to co miałeś faktycznie działa? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tony Soprano Posted March 10, 2011 Report Share Posted March 10, 2011 Teoria mówi, iż działa. Na dzień następny widok Opla udzielił odpowiedzi niezbyt twierdzącej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts