Tomasz Opublikowano 11 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 A przestawiam wam taki całodzienny projekt Chemia czyli to co nas kręci :mrgreen: Mycie -aktywna piana TENZI CAR -szampon DURAGLOS 901 Pędzlowanie PR APC Glinka-Temachem Korekta AG SRP Coli 476 Wszystkie uszczelki-SMARTGEL Wnętrze -APC PR -szczoteczka MSZ -wszystkie plastiki PR NL szyby AG http://img851.imageshack.us/i/dsc2373.jpg/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 11 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 Prosze jak piknie ale zdjeciow 50/50 niet? I tak na marginesie nie bede wytykal ale to musi byc jakas najnowsza wersja Skody Favorit :shock: Chyba cos mnie minelo na salonie w Genewie :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 11 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 auto ma rok i miesiąc przyjechało na wosk i było całe oklejone smołą widać zakupy w centrach handlowych czasami kosztują więcej!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monika_ Opublikowano 11 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 Dobra skoda nie jest zła ;) Piękny kolor, lubię go w combi. Widzę że po zimie świeżość przywrócona :u Super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 11 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 Green ale gdzie z tymi drzwiami w krzaczory się władowałeś???? ;) Ładnie wyszło :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 11 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 Otwarłem tylko drzwi do fotek a krzoki są miękkie dziś wnęki drzwi przetarłem QD z 3 razy , na foto widać zacieki od wody bonus http://www.youtube.com/watch?v=_5YYH5GdRS0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek_gti Opublikowano 11 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 Ładnie wyszło, aż czuć powiew wiosny :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 12 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2011 Oj, jaka zachęta do rozpoczęcia sezonu :u Podoba mi się. :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanar Opublikowano 12 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2011 Dobrze wyszło. Szczotka do plastików podpisana :u Bardzo dobrze lepiej mieć zawsze dwie osobne szczoteczki do palstików i do skóry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mecholl Opublikowano 12 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2011 Oj, jaka zachęta do rozpoczęcia sezonu :u Podoba mi się. :u tak Ci pozazdrościłem czystego samochodu, że dziś rano wywiało mnie na myjnie na prawdziwe mycie. Pojechałem jeszcze przed otwarciem, żeby zająć kolejkę. Green ładnie wyszedł Twój skodolot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZyBA Opublikowano 12 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2011 Gratulacje :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 14 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 Patrz a ja myślałem, że favoritki już wyszły z produkcji :lol: A tu jakiś 10 FL... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 14 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 Kamil nie pani prawnik ;) Mariusz to jest edyszyn Favorit z chin :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi