Tomasz Posted March 11, 2011 Report Share Posted March 11, 2011 A przestawiam wam taki całodzienny projekt Chemia czyli to co nas kręci :mrgreen: Mycie -aktywna piana TENZI CAR -szampon DURAGLOS 901 Pędzlowanie PR APC Glinka-Temachem Korekta AG SRP Coli 476 Wszystkie uszczelki-SMARTGEL Wnętrze -APC PR -szczoteczka MSZ -wszystkie plastiki PR NL szyby AG http://img851.imageshack.us/i/dsc2373.jpg/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SNB SWEDEN Posted March 11, 2011 Report Share Posted March 11, 2011 Prosze jak piknie ale zdjeciow 50/50 niet? I tak na marginesie nie bede wytykal ale to musi byc jakas najnowsza wersja Skody Favorit :shock: Chyba cos mnie minelo na salonie w Genewie :mrgreen: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomasz Posted March 11, 2011 Author Report Share Posted March 11, 2011 auto ma rok i miesiąc przyjechało na wosk i było całe oklejone smołą widać zakupy w centrach handlowych czasami kosztują więcej!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Monika_ Posted March 11, 2011 Report Share Posted March 11, 2011 Dobra skoda nie jest zła ;) Piękny kolor, lubię go w combi. Widzę że po zimie świeżość przywrócona :u Super. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mar_1981 Posted March 11, 2011 Report Share Posted March 11, 2011 Green ale gdzie z tymi drzwiami w krzaczory się władowałeś???? ;) Ładnie wyszło :u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomasz Posted March 11, 2011 Author Report Share Posted March 11, 2011 Otwarłem tylko drzwi do fotek a krzoki są miękkie dziś wnęki drzwi przetarłem QD z 3 razy , na foto widać zacieki od wody bonus http://www.youtube.com/watch?v=_5YYH5GdRS0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacek_gti Posted March 11, 2011 Report Share Posted March 11, 2011 Ładnie wyszło, aż czuć powiew wiosny :u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marctwain Posted March 12, 2011 Report Share Posted March 12, 2011 Oj, jaka zachęta do rozpoczęcia sezonu :u Podoba mi się. :u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kanar Posted March 12, 2011 Report Share Posted March 12, 2011 Dobrze wyszło. Szczotka do plastików podpisana :u Bardzo dobrze lepiej mieć zawsze dwie osobne szczoteczki do palstików i do skóry. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mecholl Posted March 12, 2011 Report Share Posted March 12, 2011 Oj, jaka zachęta do rozpoczęcia sezonu :u Podoba mi się. :u tak Ci pozazdrościłem czystego samochodu, że dziś rano wywiało mnie na myjnie na prawdziwe mycie. Pojechałem jeszcze przed otwarciem, żeby zająć kolejkę. Green ładnie wyszedł Twój skodolot. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SZyBA Posted March 12, 2011 Report Share Posted March 12, 2011 Gratulacje :u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marctwain Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 Patrz a ja myślałem, że favoritki już wyszły z produkcji :lol: A tu jakiś 10 FL... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomasz Posted March 14, 2011 Author Report Share Posted March 14, 2011 Kamil nie pani prawnik ;) Mariusz to jest edyszyn Favorit z chin :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts