SZyBA Posted March 13, 2011 Report Share Posted March 13, 2011 Panowie i Panie a zapytam tak lakier błękitny metalic teraz pytanie mam odżywkę Megi DC2 jak również PB White diamond. Teraz problem leży z woskiem moje typy to coli 476 ale to chyba tak mało choć pare osób poleciło, PB nattys wax, megi #16 chyba że PB nattys wax red. Który najlepiej dałby wet look z daną odżywką w takim lakierze? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marctwain Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 Ja bym dał Epica, którego masz. Większego "weta" nie widziałem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonnes Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 Patryk, Myślę, że będziesz musiał poeksperymentować. U mnie Epic (od Mańka :u ) dał fajny efekt, ale ja mam ciemny lakier. Drugim moim typem jest Nattys Red. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jorgus Posted March 15, 2011 Report Share Posted March 15, 2011 Patryk, Myślę, że będziesz musiał poeksperymentować. U mnie Epic (od Mańka :u ) dał fajny efekt, ale ja mam ciemny lakier. Drugim moim typem jest Nattys Red. wiesz co Szyba, ja mam seja w ty samym kolorze i ollo ruso daje rade lub coli 845 dawałem po pb wd właśnie i wygladał jak ciagle mokry Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tony Soprano Posted March 15, 2011 Report Share Posted March 15, 2011 A jo bych go łolejem zloł i tyż by było piyknie. A tak poważnie. To DJ Purple Haze z wonglem by był tyż dobry. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacek_gti Posted March 17, 2011 Report Share Posted March 17, 2011 Ja stosowałem DC2 z colli 476 (2 warstwy) i autko po całej zimie wyglada naprawdę mokro i przyjemnie :u , u mnie na szarym lakierze Bardzo fajny efekt daje też APC 150 od sebby (narazie testowałem na jednym elemencie). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts