Tony Soprano Opublikowano 27 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Cześć Koleżanki i koledzy. Wczoraj umyłem La Garage. I spotkałem się z przewidywanym przeze mnie problemem. Mianowicie: 1. Porowata płytka podłogowa. 2. Plamy oleju pod zabytkami. 3. Dlugotrwałe plamy oleju pod zabytkami. Kto ma pomysł czym to umyć? APC Nielsena w rozcięczeniu 1:10 nie dało rady. Myślę o Non Accid Nielsena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 27 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Mocna chemia Tony, nie ma się co szczypać, APC w takim stężeniu zdecydowanie za słabe. Ewentualnie wspomagaj się zmywakami kuchennymi i tą szorstką stroną, z włókniną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturo Opublikowano 27 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Hmmm... Nie wiem czy na olej (tłuszcz) nie warto by spróbować chemii z kuchni... A co do mocnych stężeń na płytki to bym się raczej nie obawiał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 27 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 http://www.voigt.pl/?nodeid=39&_aph_glo ... prod_id=37 mam go na stanie także jak podjadę jutro do ciebie jakbyś miał czas to można spróbować- powinno zejśc na 99%:) uzywam go również jako APC jest godzien uwagi!:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 28 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 Przemek, nic tak nie czyścin jak non acidic 1:5. Ja w garażu myję tylko tym. Nawet schodzi olej spod kosiarki, bo coś tam kapnie zawsze po wymianie. Oprysk, 5-10 minut, szczota na kiju i wąż. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi