Tony Soprano Posted March 27, 2011 Report Share Posted March 27, 2011 Cześć Koleżanki i koledzy. Wczoraj umyłem La Garage. I spotkałem się z przewidywanym przeze mnie problemem. Mianowicie: 1. Porowata płytka podłogowa. 2. Plamy oleju pod zabytkami. 3. Dlugotrwałe plamy oleju pod zabytkami. Kto ma pomysł czym to umyć? APC Nielsena w rozcięczeniu 1:10 nie dało rady. Myślę o Non Accid Nielsena. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JJ. Posted March 27, 2011 Report Share Posted March 27, 2011 Mocna chemia Tony, nie ma się co szczypać, APC w takim stężeniu zdecydowanie za słabe. Ewentualnie wspomagaj się zmywakami kuchennymi i tą szorstką stroną, z włókniną. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arturo Posted March 27, 2011 Report Share Posted March 27, 2011 Hmmm... Nie wiem czy na olej (tłuszcz) nie warto by spróbować chemii z kuchni... A co do mocnych stężeń na płytki to bym się raczej nie obawiał. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
damianese Posted March 27, 2011 Report Share Posted March 27, 2011 http://www.voigt.pl/?nodeid=39&_aph_glo ... prod_id=37 mam go na stanie także jak podjadę jutro do ciebie jakbyś miał czas to można spróbować- powinno zejśc na 99%:) uzywam go również jako APC jest godzien uwagi!:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marctwain Posted March 28, 2011 Report Share Posted March 28, 2011 Przemek, nic tak nie czyścin jak non acidic 1:5. Ja w garażu myję tylko tym. Nawet schodzi olej spod kosiarki, bo coś tam kapnie zawsze po wymianie. Oprysk, 5-10 minut, szczota na kiju i wąż. ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts