SNB SWEDEN Opublikowano 30 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 Juz Wam wczesniej wspominalem ze bada probki u Kanara podsylam jeszcze fotos z dzialania APC i dressingu do plastikow wew Dressing do plasikow bezposrednio o nalozeniu Po uplywie okolo 20 min Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 30 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 Ujściowo... :p Zauważyłem że odkąd napisałeś o próbkach Kanar zniknął z forum :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 30 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 Ujściowo... :p Zauważyłem że odkąd napisałeś o próbkach Kanar zniknął z forum :lol: Ciezko pracuje slowo daje :) cos tam kabinujemy :-bd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 30 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 Z woda rozrabia, żeby dla wszystkich starczyło :f Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanar Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Ujściowo... :p Zauważyłem że odkąd napisałeś o próbkach Kanar zniknął z forum :lol: :lol: :lol: :lol: dobre, dobre, dawno sie tak nie usmialem ;) jak dojdą próbki to powróce ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 skoro sebba zachęca to ja bym chciał próbkę takiego combo- APC plus dressing :f :u i tak jak ten typ poniżej- jakaś niespodzianka :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 a ja już pisałem - wosk bananowy i jakaś niespodzianka/ niespodzianki może/mogą być :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 A ja poproszę o co tylko można :mrgreen: W szczególności bananowy wosk.. \:D/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek_gti Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Teraz jest deficyt na banany i truskawki :lol: Ostatnio nałożyłem wosk od Sebby tzn Chemical Guys XXX hard core, pachnie ładnie, ciekawe jak z trwałością... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Jadę do kanara grabić co się da :lol: po zmroku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Mariusz weź coś dla mnie. jak nie będzie chciał dać to będę jechał na święta do Pionek to podjedziemy we dwóch jeden go zagada drugi będzie szabrował :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Uuu, czekam z niecierpliwością na nowości :D kiedy będzie je można zakupić? :-B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deco Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 kanar coś dziwnie milczy - to może oznaczać, że testuje nowe środki i może mam relacje zda jak one się sprawują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 kanar coś dziwnie milczy - to może oznaczać, że testuje nowe środki i może mam relacje zda jak one się sprawują. Albo nie zapłacił faktur dostawcom i grzeje się na plaży w Brazylii :lol: Żarcik ;) Chyba mam wiosenną depresję :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Uuu, czekam z niecierpliwością na nowości :D kiedy będzie je można zakupić? :-BNajpierw probki musza zdobyc pozytywna opinie i wtedy bedziemy myslec nad wysylka duzych parti tym bardziej ze nasz klient docelowy to duze punkty uslugowe i myjnie, nie specjalizuje sie w pieknie pachnacych srodkach dla Nas musza dzialac oczywiscie zapach w miare rozsadku ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Uuu, czekam z niecierpliwością na nowości :D kiedy będzie je można zakupić? :-BNajpierw probki musza zdobyc pozytywna opinie i wtedy bedziemy myslec nad wysylka duzych parti tym bardziej ze nasz klient docelowy to duze punkty uslugowe i myjnie, nie specjalizuje sie w pieknie pachnacych srodkach dla Nas musza dzialac oczywiscie zapach w miare rozsadku ;) To oczywiste, działanie na pierwszym miejscu :D a przybliżony termin? DO czerwca się wyrobicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Uuu, czekam z niecierpliwością na nowości :D kiedy będzie je można zakupić? :-BNajpierw probki musza zdobyc pozytywna opinie i wtedy bedziemy myslec nad wysylka duzych parti tym bardziej ze nasz klient docelowy to duze punkty uslugowe i myjnie, nie specjalizuje sie w pieknie pachnacych srodkach dla Nas musza dzialac oczywiscie zapach w miare rozsadku ;) To oczywiste, działanie na pierwszym miejscu :D a przybliżony termin? DO czerwca się wyrobicie? Tego to juz nie wiem zobaczy sie kiedy bedzie opinia testujacych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanar Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Towar u mnie, w weekend zacznę dzielić, dopisujcie mi sie do listy i adresy na priv, na stronie www sklepu jest nr konta, wplaccie po 10 pln z tytulem "zwrot kosztów za przesyłke" (Szyna ty nie musisz ;) ) 1. Szynka 2. Wojd 3. JJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 1. Szynka 2. Wojd 3. JJ 4. mar_1981 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monika_ Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 1. Szynka 2. Wojd 3. JJ 4. mar_1981 5. _Monika_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 1. Szynka 2. Wojd 3. JJ 4. mar_1981 5. _Monika_ 6. Fonnes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Tylko od wosku bananowego prosze nie oczekiwac zbyt wiele on jest w fazie prob i bledow i wiele moze sie wydarzyc a polaczenie polimerow z naturalnymi scierwami jest ciezkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanar Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Dokładnie, przede wszystkim zależy nam na waszych opiniach odnośnie aplikacji, wyglądu na różnych kolorach, kropelkowania i odpychania wody i oczywiście trwałości. Dzięki waszym opiniom wspólnie spróbujemy wyprodukować produkt na miarę waszych oczekiwań. Foto z testów mile widziane ;) Jeszcze 2 osoby i zamykam listę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 To jeszcze ja i moja żona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Cwaniak.. :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi