SNB SWEDEN Posted March 30, 2011 Report Share Posted March 30, 2011 Juz Wam wczesniej wspominalem ze bada probki u Kanara podsylam jeszcze fotos z dzialania APC i dressingu do plastikow wew Dressing do plasikow bezposrednio o nalozeniu Po uplywie okolo 20 min Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mar_1981 Posted March 30, 2011 Report Share Posted March 30, 2011 Ujściowo... :p Zauważyłem że odkąd napisałeś o próbkach Kanar zniknął z forum :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SNB SWEDEN Posted March 30, 2011 Author Report Share Posted March 30, 2011 Ujściowo... :p Zauważyłem że odkąd napisałeś o próbkach Kanar zniknął z forum :lol: Ciezko pracuje slowo daje :) cos tam kabinujemy :-bd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marctwain Posted March 30, 2011 Report Share Posted March 30, 2011 Z woda rozrabia, żeby dla wszystkich starczyło :f Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kanar Posted April 1, 2011 Report Share Posted April 1, 2011 Ujściowo... :p Zauważyłem że odkąd napisałeś o próbkach Kanar zniknął z forum :lol: :lol: :lol: :lol: dobre, dobre, dawno sie tak nie usmialem ;) jak dojdą próbki to powróce ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
damianese Posted April 6, 2011 Report Share Posted April 6, 2011 skoro sebba zachęca to ja bym chciał próbkę takiego combo- APC plus dressing :f :u i tak jak ten typ poniżej- jakaś niespodzianka :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szynka Posted April 6, 2011 Report Share Posted April 6, 2011 a ja już pisałem - wosk bananowy i jakaś niespodzianka/ niespodzianki może/mogą być :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JJ. Posted April 6, 2011 Report Share Posted April 6, 2011 A ja poproszę o co tylko można :mrgreen: W szczególności bananowy wosk.. \:D/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacek_gti Posted April 6, 2011 Report Share Posted April 6, 2011 Teraz jest deficyt na banany i truskawki :lol: Ostatnio nałożyłem wosk od Sebby tzn Chemical Guys XXX hard core, pachnie ładnie, ciekawe jak z trwałością... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marctwain Posted April 6, 2011 Report Share Posted April 6, 2011 Jadę do kanara grabić co się da :lol: po zmroku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mar_1981 Posted April 7, 2011 Report Share Posted April 7, 2011 Mariusz weź coś dla mnie. jak nie będzie chciał dać to będę jechał na święta do Pionek to podjedziemy we dwóch jeden go zagada drugi będzie szabrował :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 7, 2011 Report Share Posted April 7, 2011 Uuu, czekam z niecierpliwością na nowości :D kiedy będzie je można zakupić? :-B Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deco Posted April 7, 2011 Report Share Posted April 7, 2011 kanar coś dziwnie milczy - to może oznaczać, że testuje nowe środki i może mam relacje zda jak one się sprawują. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 7, 2011 Report Share Posted April 7, 2011 kanar coś dziwnie milczy - to może oznaczać, że testuje nowe środki i może mam relacje zda jak one się sprawują. Albo nie zapłacił faktur dostawcom i grzeje się na plaży w Brazylii :lol: Żarcik ;) Chyba mam wiosenną depresję :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SNB SWEDEN Posted April 7, 2011 Author Report Share Posted April 7, 2011 Uuu, czekam z niecierpliwością na nowości :D kiedy będzie je można zakupić? :-BNajpierw probki musza zdobyc pozytywna opinie i wtedy bedziemy myslec nad wysylka duzych parti tym bardziej ze nasz klient docelowy to duze punkty uslugowe i myjnie, nie specjalizuje sie w pieknie pachnacych srodkach dla Nas musza dzialac oczywiscie zapach w miare rozsadku ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 8, 2011 Report Share Posted April 8, 2011 Uuu, czekam z niecierpliwością na nowości :D kiedy będzie je można zakupić? :-BNajpierw probki musza zdobyc pozytywna opinie i wtedy bedziemy myslec nad wysylka duzych parti tym bardziej ze nasz klient docelowy to duze punkty uslugowe i myjnie, nie specjalizuje sie w pieknie pachnacych srodkach dla Nas musza dzialac oczywiscie zapach w miare rozsadku ;) To oczywiste, działanie na pierwszym miejscu :D a przybliżony termin? DO czerwca się wyrobicie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SNB SWEDEN Posted April 8, 2011 Author Report Share Posted April 8, 2011 Uuu, czekam z niecierpliwością na nowości :D kiedy będzie je można zakupić? :-BNajpierw probki musza zdobyc pozytywna opinie i wtedy bedziemy myslec nad wysylka duzych parti tym bardziej ze nasz klient docelowy to duze punkty uslugowe i myjnie, nie specjalizuje sie w pieknie pachnacych srodkach dla Nas musza dzialac oczywiscie zapach w miare rozsadku ;) To oczywiste, działanie na pierwszym miejscu :D a przybliżony termin? DO czerwca się wyrobicie? Tego to juz nie wiem zobaczy sie kiedy bedzie opinia testujacych Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kanar Posted April 8, 2011 Report Share Posted April 8, 2011 Towar u mnie, w weekend zacznę dzielić, dopisujcie mi sie do listy i adresy na priv, na stronie www sklepu jest nr konta, wplaccie po 10 pln z tytulem "zwrot kosztów za przesyłke" (Szyna ty nie musisz ;) ) 1. Szynka 2. Wojd 3. JJ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mar_1981 Posted April 8, 2011 Report Share Posted April 8, 2011 1. Szynka 2. Wojd 3. JJ 4. mar_1981 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Monika_ Posted April 8, 2011 Report Share Posted April 8, 2011 1. Szynka 2. Wojd 3. JJ 4. mar_1981 5. _Monika_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonnes Posted April 8, 2011 Report Share Posted April 8, 2011 1. Szynka 2. Wojd 3. JJ 4. mar_1981 5. _Monika_ 6. Fonnes Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SNB SWEDEN Posted April 8, 2011 Author Report Share Posted April 8, 2011 Tylko od wosku bananowego prosze nie oczekiwac zbyt wiele on jest w fazie prob i bledow i wiele moze sie wydarzyc a polaczenie polimerow z naturalnymi scierwami jest ciezkie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kanar Posted April 8, 2011 Report Share Posted April 8, 2011 Dokładnie, przede wszystkim zależy nam na waszych opiniach odnośnie aplikacji, wyglądu na różnych kolorach, kropelkowania i odpychania wody i oczywiście trwałości. Dzięki waszym opiniom wspólnie spróbujemy wyprodukować produkt na miarę waszych oczekiwań. Foto z testów mile widziane ;) Jeszcze 2 osoby i zamykam listę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marctwain Posted April 8, 2011 Report Share Posted April 8, 2011 To jeszcze ja i moja żona. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mar_1981 Posted April 8, 2011 Report Share Posted April 8, 2011 Cwaniak.. :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts