marctwain Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Nie ja, to żona chce :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deco Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Jak coś zostało to również mogę potestować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 damianese- jak jest jeszcze miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanar Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 1. Szynka 2. Wojd 3. JJ 4. mar_1981 5. _Monika_ 6. Fonnes 7. damiansee 8. deco lista zamknieta. Maniek za kombinacje został usuniety z listy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 lista zamknieta. Maniek za kombinacje został usuniety z listy :Don ma za dużo :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Kurde spóźniłem się :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanar Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Jak coś jeszcze będzie to dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrU Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Jak coś jeszcze będzie to dam znać.Koniecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Mam nadzieje ze w najblizszym czasie wyjdzie wieksze opkakowanie W&T Cleaner na probki ;) i dzis otrzymalem pierwsza recenzje Vinyl Dressingu i ponoc zdal na 5+, ale poczekamy jeszcze na reszte opini :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek_gti Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Co tam próbki, jak będą normalne opakowania to dajcie znać - ZAMAWIAM, się ma zaufanie :u :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Co tam próbki, jak będą normalne opakowania to dajcie znać - ZAMAWIAM, się ma zaufanie :u :uDzieki za zaufanie ^:)^ ale jak sie daje takie probki na rynek srodkow ktore nie sa znane to po to zeby poczytac opinie i ewentualnie wprowadzac zmiany i ulepszenia ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek_gti Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Wiem wiem, ale jednak glupio tak na sępa ( i ja i ja i jeszcze ja :mrgreen: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Doloze jeszcze kilka zdjec z dzialania Tar Removera Tak wyglada po okolo 30 sek od nalozenia oczywiscie na suche auto :) Tak wyglada po samym splukaniu myjka A tak juz po calowitym umyciu i krotki filmik sami zobaczycie czas dzialania 7-S7A0uO7kA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Czyli produkt z serii "będzie pan zadowolony" :u Czemu taki mały kawałek spsikałeś...pojeździłbyś na tym foteliku :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Czyli produkt z serii "będzie pan zadowolony" :u Czemu taki mały kawałek spsikałeś...pojeździłbyś na tym foteliku :lol: Mam nadzieje ze bedzie Pan zadowolony :) PS Nie mam czasu na jezdzenie fotelikiem zbyt duzo pracy :( zeby nawet dobre relacje foto zrobic z projektow a stoi taka fan CRV-ka lekko upi......a :ymhug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanar Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Pierwsze paki wyszły ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Jak juz probki poszly na szybko napiszo co i jak z APC i Vinyl dressingiem APC mozna rozcienczac wedle zyczenia i zabrudzenia osobiscie uzywam w 80% rozcienczenia 60/40 (60% H2O) APC bedzie sie piniel co nie jest uzicazliwe oczywiscie w momencie uzycia szczotki lub pendzelka co jest wskazane w porowatych plastikach wystepujacych wlasciewie na dzien dzisiejszy w kazdym nowszym modelu Tak sie zachowuje podczas uzycia pedzelka Vinyldressing mozna tez rozcienczyc wedle smaku,metoda prob i bledow mozna sobie dobrac wyglad plastikow Na ponizszych zdjeciach pokazane plastiki naleza do Peugeota 406 i uzyty Vinyl dressing to rozcienczenie 50/50 oczywiscie po wczesniejszym umyciu i wysuszeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Dzis udalo sie nakrecic krotkie filmiki z W&T Cleanerem na mocno zabrudzen felgi zostal nalozony W&TC po uplywie okolo 5 min zostal jedynie oplukane myjka bez uzycia pedzlekow itp sami mozecie ocenic dzialanie Zdjecie felg przed myciem Felga po pierwszym splukaniu cWrur1vaimI 5bNLTXN29vc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Ale kot się szykuje.. :-B Takie pytanie poza tematem, jakie ciśnienie na myjce masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Ale kot się szykuje.. :-B Takie pytanie poza tematem, jakie ciśnienie na myjce masz? Kota nie bedzie reumatyzm go dopadl a cisnienie jest duze :f Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deco Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Do mnie próbki już doszły. Mam APC, Vinylex, szampon i bananolex. Jak żonka pozwoli to w weekend przetestuje i fotorelacja będzie :D Napiszcie jakie stężenia dla szamponu bo widzę, że konsystencje ma dość rzadką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Ale mnie zajarałeś Sebastianie, yeaaahhh 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanar Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Szampon, ok. 30-40 ml na 10 litrów wody. Vinylexa można rozcieńczyć z wodą, nierozcieńczony da ci lekki połysk, 1:1 satyna, 1:2 mat. Nazwy produktów są robocze, więc niczym się nie sugerujcie, kiedyś dla śmiechów takie wymyśliłem i się przyjęły. p.s. nic się nie porozlewało? obawiałem się o te wodniste produkty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deco Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 nic mi się nie rozlało :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Dzisiaj Schabinke pryslem TR bo tyle smoly mial na sobie az strach xhKqzXV4gKk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi