kanar Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Osoby któr jeszcze nie dostały próbek prosze o chwilę cieprpliwość, czekam na zamówione pojemniki :x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 A już myślałem, że paczka zaginęła w akcji. Spoko :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Wczoraj bylo jeszcze pranie wczesnie pokazanej Santa Fetki ze swirlami i tylnia wykladzina w bagazniku byla fajna uzyty srodek to nasz APC rozcienczony 50/50 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Osoby któr jeszcze nie dostały próbek prosze o chwilę cieprpliwość, czekam na zamówione pojemniki :x Spoko spoko...święta są. Ludzie niech jedzą a nie pucują samochody ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 4 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Ktoś już coś dostał? Krzysiu, jak z paczuchami? Doszły te opakowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monika_ Opublikowano 4 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Ja dostałam. Wosk Bananowy fajnie pachnie :u i bardzo przyjemny w pracy. Łatwo się poleruje. Zostawiłam go na jakieś (co najmniej) 30 minut i nie było problemu z polerowaniem. Dziś padało i coś pstryknęłam Tu porównanie z Nattysem: Tu bananowy gdy zaczynało padać: Porządnie się rozpadało: i zoom: Bananowy i Nattys leżą na Dodo LP. Reszta próbek (APC, szampon i Vinyl) jeszcze nie próbowane. Lekko pachną chemicznie, ale słabo wyczuwalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 4 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Ten bananolex to chyba sealant, jakiś skład znamy tego czegoś? :ymcowboy: On mnie coś przypomina... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monika_ Opublikowano 5 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 Dzisiejszy poranny banan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 5 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 Marctwain, Banana La Prima ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 5 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 Nie, Primy jest rzadszy, jak woda prawie. :? Nie wiem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 5 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 Nie, Primy jest rzadszy, jak woda prawie. :? Nie wiem..Budyn bananowy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanar Opublikowano 5 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 Nie, Primy jest rzadszy, jak woda prawie. :? Nie wiem..Budyn bananowy :D do budyniu dodali teflonu i jest :lol: :lol: Mam opakowania, właśnie doszły :f jutro wychodzą wszystkie pozostałe wysyłki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 5 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi