marctwain Opublikowano 5 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Colli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 5 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Colli.Niech tak będzie :D Choć ciągle myślę o AG HD Wax, Colli jest taki no...... popularny :lol: :lol: a ja chciałbym coś bardziej exclusive ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 5 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 I tak gość w gajerku na szczoty pojedzie. to może daj to co najłatwiej aplikować ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 5 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 HD i Colli aplikują się podobnie, najłatwiej i z dobrym lookiem byłoby założyć PB Natty's Blue, tylko ta trwałość...... :( Ciągle jeszcze myślę nad Harly Wax, na DW ma dobre opinie. Miałem go na fragmentach ML-a i dawał radę, w aplikacji łatwiejszy niż Colli i HD No dobra, koniec pitolenia, lecę do Pandy zanim oświeci ją słońce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 5 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Też bym dał Colli, trzyma się skubaniec jak szalony ;) Mirku, możesz mi wytłumaczyć, co miałeś na myśli mówiąc, że przedobrzyłeś i powstały hologramy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 5 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 co miałeś na myśli mówiąc, że przedobrzyłeś i powstały hologramy?Ano to, że do finiszu zamiast czarnego wafla Scholla i S40 użyłem pomarańczowego i SSR2. Pracowałem na obrotach 5-6 (za dużo) i zrobiły się małe hologramy na przednim błotniku i drzwiach. Dzisiaj usunąłem je używając czarnego wafla i S40. Kontynuując położyłem Colli #476, plastiki zewnętrzne potraktowałem Nielsenem S-A-S, na opony poszedł Nielsen Briliance. Odkurzyłem wnętrze, umyłem plastiki rozcieńczonym PB APC i potraktowałem je Black Magic Dust Guard. Finałowe fotki Aaaaa... i zajrzałem jeszcze do silnika The End :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 5 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Piękny Miś, Mirek :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 5 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Super robota.! ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 5 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Mirek, nawet Twój psiuniek podziwia. Poniedziałek, 7.06.2010r. godzina 7:00, narada z kierowcami, aneks do umowy o przydzielenie samochodu, zapis w paragrafie pierwszym: "Należy pamiętać, iż narażenie samochodu na swirlsy powoduje utratę premii miesięcznej. Spowodowanie swirlsów na samochodzie Panda o nr rej. ZK 60937 powoduje utratę premii uznaniowej na czas trwania całego przebiegu stażu pracy w firmie Abelard" Koniec zapisu paragrafu pierwszego. Paragraf drugi: "Należy pamiętać, iż mycie samochodu można wykonywać tylko techniką na 2 wiadra, odpowiednią rękawicą do tego celu przystosowaną, jak również suszenie samochodu ręcznikiem waflowym. Stosuje się szampon samochodowy o neutralnym pH" A tak nawiasem Mirku, to Great Job. :P :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 6 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Piotrek, Jako amator też miałem obawy co do naklejek, ale zrobiłem mała próbę która dała pozytywny wynik i jechałem z polerką po całości. Nic się naklejkom nie stało, a nawet trochę "odżyły" :D Dziękuję wszystkim za słowa uznania. Przemek, przekazałem Twoje propozycje żonie - ma wziąć pod rozwagę :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 6 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Na naszych Fabiach firmowych, są czerwone i zielone naklejki i niestety, jak na nich ciągłem nawet glinką, to sciągało farbę. Być może zależy od rodzaju folii, bo jak sobie przypominam rozmowę z Wax-Master (SwissWax), to oni oklejone całkowicie auta też woskują, glinkują i cleanerują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator nox Opublikowano 7 Czerwca 2010 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Pięknie :D że my w firmie mamy tylko białą pandę i nie ma tego efektu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 7 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Ale Wy macie za to ze zredukowana ilościa cynamonu... - Redu Zimt (Zimmt z niemiecka - cynamon)" czy jakos kurde tak. I masz ładniejsze światła z tyłu. Mirek, ja bym jeszcze pod napisami dodał taki drobny napisik: "by Fonnes Technologie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi