Jump to content

BMW 323ti montreal blau

Sucre

Recommended Posts

Witam

Przedstawiam relacje z korekty lakieru BMW 323ti. Lakier dosyć zapuszczony ( co widać na zdjęciach ). Korekta robiona megsem 105 i 205. Pierwszy raz pracowałem tymi pastami i jestem bardzo zadowolony. Wrzucam zdjęcia z samej polerki, jutro wrzucę fotki po srp i colli 476.

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

lewy błotnik nie był malowany czasem?

widać niedociągnięcia na przed-po i na 50/50, strasznie pyli ten megs :?

bry nie ma co zakładać- chciałem do siebie kiedyś założyć ale się wyleczyłem z tego jak zobaczyłem lakier po brze

jak się pracowało na lakierze bmw? bo w sumie dwie e36 czekają w kolejce i się zastanawiam- masz porównanie do VW?

PS:

Nasz emeryt ma rację- przywitaj się 8-}

Nie chciałem go mocno ciachać dlatego cutting pada nie było...Lewy malowany akurat nie był ale za to cała prawa strona.

105 dosyć pyli, ale też dużo z taśmy oklejającej pyliło, kupiłem jakąś tanią i żałowałem.

Co do twardości lakieru tragedii na E36 nie ma, kiedyś robiłem E39 i tam było ciężko.

Adamie, przeczytaj regulamin i załóż odpowiedni wątek w dziale do tego przeznaczonym ;)

Pamiętam jak kiedyś na KA pytałeś mnie o wybór maszyny i past, fajnie, że zacząłeś polerować. Praca super, ten compact też niczego sobie. No ale stanik mógłby być lepiej dopasowany.

JJ. pytałem pytałem, wtedy jeszcze to wszystko była dla mnie czarna magia 8-) wciąż jeszcze masa nauki przede mną ale się nie poddaję.

W najbliższym czasie postaram się jeszcze wrzucić kilka relacji z polerowań bo kilka samochodów mam w kolejce.