Tomasz Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Ranty od felg OZ totalna sieczka zjedzone , kratery wżery na 3mm piaskowane, szamotowane, polerowane, ranty wykrzywiony co 5cm do tyłu do przodu. Prostowanie-tokarka Wycinka papierami 40-60-80-100 i znowu poprawka tokarką , znowu 40-60-80-100-120-140-180-220 na sucho. Papiery na mokro z drobinkami diamentów 320-400-500-800-1000-1500-2000 Jakby ktoś nie wierzył że to te ranty idzie poznać po otworach na wentylki bo każdy był innej średnicy :shock: Polerowanie System Marbadowski i Autosol j8BlRNZCuGM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 O kurde efekt koncowy powala 8-} :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Cacy. :u :u Ja myślałem, że ubytki większe są nie do naprawienia. Na rantach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monika_ Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Piękna robota. Jakie magiczne rzeczy można zrobić, w szoku jestem :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shifty Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Szacun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Dzięki za wpisy chociaż wy docenicie moją pracę :u Mariusz ja wycinam od 0,5 mm do 1 cm ubytku bez napawania i nie ma nawet śladu :) Ranty zachowały swoją oryginalną grubość może 2-3 mm im uciekło, zazwyczaj firmy wżery staczają na tokarce i z rantów zostają liście co może skutkować złamaniem przy zakładaniu opony, ja na tokarce tylko prostuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 No Tomaszku, większego speca od kół nie widziałem ^:)^ Robota pierwsza klasa, już wiem kogo polecać znajomym :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 No Tomaszku, większego speca od kół nie widziałem ^:)^ Robota pierwsza klasa, już wiem kogo polecać znajomym :u No przykro mi zabrałem za dużo do pracy co zemściło się na mnie bardzo mocno!! przez długie terminy więc felgi odpuszczam chyba że przez pocztę pantoflową :) na okres zimowy do pełnej renowacji :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Teraz już wiem. Dzięki. Właśnie myślałem czy napawasz. Wstydziłem się napisać :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 :shock: :shock: :shock: i tyle Tomek, wysłałem Ci PW - dostałeś??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek_gti Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Lusterko.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZyBA Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Fikuśnie poprostu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi