Tomasz Posted April 9, 2011 Report Share Posted April 9, 2011 Ranty od felg OZ totalna sieczka zjedzone , kratery wżery na 3mm piaskowane, szamotowane, polerowane, ranty wykrzywiony co 5cm do tyłu do przodu. Prostowanie-tokarka Wycinka papierami 40-60-80-100 i znowu poprawka tokarką , znowu 40-60-80-100-120-140-180-220 na sucho. Papiery na mokro z drobinkami diamentów 320-400-500-800-1000-1500-2000 Jakby ktoś nie wierzył że to te ranty idzie poznać po otworach na wentylki bo każdy był innej średnicy :shock: Polerowanie System Marbadowski i Autosol j8BlRNZCuGM Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SNB SWEDEN Posted April 9, 2011 Report Share Posted April 9, 2011 O kurde efekt koncowy powala 8-} :u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marctwain Posted April 9, 2011 Report Share Posted April 9, 2011 Cacy. :u :u Ja myślałem, że ubytki większe są nie do naprawienia. Na rantach. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Monika_ Posted April 9, 2011 Report Share Posted April 9, 2011 Piękna robota. Jakie magiczne rzeczy można zrobić, w szoku jestem :shock: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shifty Posted April 9, 2011 Report Share Posted April 9, 2011 Szacun Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomasz Posted April 9, 2011 Author Report Share Posted April 9, 2011 Dzięki za wpisy chociaż wy docenicie moją pracę :u Mariusz ja wycinam od 0,5 mm do 1 cm ubytku bez napawania i nie ma nawet śladu :) Ranty zachowały swoją oryginalną grubość może 2-3 mm im uciekło, zazwyczaj firmy wżery staczają na tokarce i z rantów zostają liście co może skutkować złamaniem przy zakładaniu opony, ja na tokarce tylko prostuje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JJ. Posted April 9, 2011 Report Share Posted April 9, 2011 No Tomaszku, większego speca od kół nie widziałem ^:)^ Robota pierwsza klasa, już wiem kogo polecać znajomym :u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomasz Posted April 9, 2011 Author Report Share Posted April 9, 2011 No Tomaszku, większego speca od kół nie widziałem ^:)^ Robota pierwsza klasa, już wiem kogo polecać znajomym :u No przykro mi zabrałem za dużo do pracy co zemściło się na mnie bardzo mocno!! przez długie terminy więc felgi odpuszczam chyba że przez pocztę pantoflową :) na okres zimowy do pełnej renowacji :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marctwain Posted April 9, 2011 Report Share Posted April 9, 2011 Teraz już wiem. Dzięki. Właśnie myślałem czy napawasz. Wstydziłem się napisać :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonnes Posted April 9, 2011 Report Share Posted April 9, 2011 :shock: :shock: :shock: i tyle Tomek, wysłałem Ci PW - dostałeś??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacek_gti Posted April 10, 2011 Report Share Posted April 10, 2011 Lusterko.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SZyBA Posted April 10, 2011 Report Share Posted April 10, 2011 Fikuśnie poprostu :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts