Sucre Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Witam Chciałbym zaprezentować delikatny treatment samochodu nad którym miałem wielką przyjemność ostatnio popracować. Samochód swoją drogą na prawdę niesamowity, dający nieopisaną radość z jazdy, wspaniały dzwięk silnika, przyspieszenie i elastyczność wgniatająca w fotel w pełnym zakresie obrotów. Autko z innej planety :good: Samochód świeży, lakier w stanie bardzo dobrym, delikatne swirle i troszkę asfaltu, który na białym kolorze bardzo widać. Felgi dosyć mocno zapuszczone pyłem z klocków, końcówki wydechu również straciły swój blask. Użyte środki: Szampon: Nielsen Glinka: Bilt Hamber Odżywka: Zymol HD Cleanse Wosk: Zymol Carbon Plastiki zewnętrzne: APC Nielsen; AG Bump Care Felgi i opony: APC Nielsen, VP Billbery, Meguiar's Endurance Quick Detailer: CG Pro Detailer Końcówki wydechu: Autosol Niestety pogoda uniemożliwiła zrobienie fajnych zdjęć ale mam nadzieję że w najbliższym czasie "modelka" doczeka się ładnej sesji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Mniam, kochałbym takiego.. :ymdaydream: Jak kropelkowanie i sheeting po Carbonie? Słyszałem, że te elementy Piano Black są cholernie ciężkie w utrzymaniu. Prawda to? Robiłeś coś z nimi? Rysują się od czystej MF? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sucre Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Kropelkowanie cudne, po wyjechaniu gotowym samochodem z garażu zaczęło kropić więc od razu mogłem je sprawdzić. Elementy Piano Black rzeczywiście ciężkie w utrzymaniu, wszystko na nich widać. Przeleciałem je tylko HDC i położyłem wosk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shifty Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Widzę, ze polubiłeś pędzelek ;-) Podoba mi się jak felgi wyczyściłeś. Autko godne uwagi. Tak trzymaj! :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sucre Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Nio pędzelek to podstawa, zastanawiam się teraz nad zakupem pędzelka ValetPro. Właśnie z felgami był problem, zakupiłem ValetPro Bilberry z nadzieją że będzie domywać bardzo zabrudzone felgi, z przednimi, na których było dużo pyłu z klocków, mimo dwukrotnego czyszczenia nie dał rady. Ogólnie to się nim rozczarowałem i poszukuję czegoś innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Faktycznie Adam piekna stylistyka auta i jego zdolnosci trakcyjne pobudzaja adrenaline w organizmie, pienkie sie prezentuje po masazu, mialem mozliwosc pracy z takim autkiem w limonkowej zieleni :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZyBA Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Piękny RS normlanie marzenie auto :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek_gti Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Niezły wymiatacz, pochwal się jakie to wielkie koła tam wcisneli?? O już widzę 19, trochę mało tej gumy jak na nasza dziurawce ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Poprawiłeś mu wygląd, nie ma co :u Ja będe próbował Vpro bilberry w przyszłym tygodniu. Myjki używałeś do felg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sucre Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Myjki w sensie?? Koła 19 ale o dziwo jest bardziej komfortowo niż niż u mnie na gwincie KW var.II na 18 calach. Samochód rzeczywiście poezja, to jakie dźwięki wydaje to muzyka dla uszu, przyspieszenie w pełnym zakresie obrotów. I spalanie przy spokojnej jeździe 10,8l :o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Myjki - płyn/żel na parę minut i ciśnienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi