Jump to content

EINHELL Myjka wysokociśnieniowa HR 200

Recommended Posts

Witam

Mam małe pytanko jestem w posiadaniu myjki EINHELL Myjka wysokociśnieniowa HR 200 koleś u nas je sprzedaje po 250zł z niemieckich marketów.

Mam małe zagadnienie czy do lancy która jest w tej myjce mogę zaadoptować inną lance np. z karcher HD, zna się ktoś w tym temacie ??

Chcę zmienić lance ze względu żeby tylko wpinać wpinać pianownicę a obecnie są tak jakieś smieszne gwinty i stan gwintu nie wygląda za ciekawie :? każdy sklep z allegro odpowiada że nie wiem nie mamy wiedzy

z góry dzięki za każde info

Dołączona grafika

Nie musiał bym kupować samej lancy, kupić nową lance z wężem od karcher HD on ma podobną grubą nakrętke na końcu węża jak ja przy wyjściu z pompy , i ominąć ten bęben z starym wężem i tym śmiesznym zbiorniczkiem do dozowania płynów. Stary wąż już też ma powoli dość ale pompa jest w myjce nowa więc dlatego chce to uratować ;)

lanca z węzem

http://allegro.pl/zestaw-pistolet-lanca ... 27611.html

Foto

http://img689.imageshack.us/g/dsc2605d.jpg/

No, wąż to już troszkę styrany miałeś, ale końcówki spoko, nawet w Makicie takie mam. I tym samym podsunąłeś mi świetny pomysł na zamianę 2m węża i lancy na taką Karcherową.

Bierz tą z aukcji i spokojnie wymieniaj, jeśli myjka jest spoko to nie ma co rzucać tego w kąt :u

Dawaj znaka co i jak :u

Aha, jak już założyłeś temat, napisz parę słów o myjce - dane techniczne, Twoje uwagi i spostrzeżenia, niech potomni mają ;)

A tak jeszcze z ciekawości, pianownicę z ich aukcji też weźmiesz?