Polit Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Witam, projekt wrzucam jako ciekawostkę. Większość aut nad którymi pracuję to typowe, nudne przypadki :) Poniższa Honda była dla mnie prawdziwym wyzwaniem. Użyłem wielu past w różnych konfiguracjach, przede wszystkim: Deox1 + pomarańczowa i niebieska gąbka Scholl, Deox 2 + żółta gąbka SNB, Scholl S17+ + pomarańczowa gąbka Scholl, miejscami sanding papierem 2500 3M. Wykończenie Schollem S40 + czarną i (miejscami) pomarańczową gąbką Scholl. Auto było myte bez bieżącej wody przy użyciu ścierki i szamponu, którego cyt. "nie trzeba spłukiwać i wycierać do sucha" L-) W trakcie, przed wykończeniem: Po S40: Pozdrawiam, Sebastian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojd Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 No gratulacje :ymapplause: Zrobiłeś ze starej baby ekstra panienkę. Bardzo mi się podoba ^:)^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Kurcze roznica gogantyczna 10 pkt na 10 pkt mozliwych, coraz bardziej mnie zaskakujecie w SNB :oops: Pieknie sie rozwijacie Panowie :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 jest dobrze jest dobrze, dobrze jest! :u chyba wystarczy komentarza :?: a teraz pytanie- nei chcieliście lecieć cały dach na zmatowienie S0? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monika_ Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 O kurcze :shock: Że też tak "moja" była srebrna... no i w zdecydowanie lepszym stanie. Łódź projektów nie wrzuca, nie wrzuca, ale jak już coś się pojawi to powala na kolana ^:)^ ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polit Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Wielkie dzięki za opinie! a teraz pytanie- nei chcieliście lecieć cały dach na zmatowienie S0? To auto było pełne niespodzianek, a receptą wcale nie były gruboziarniste pasty. Na lakierze było kilka warstw zapieczonego tempo/wosku/szamponu i innych dziwactw. Część akcesoriów do mycia wstępnego musiałem wyrzucić bo aż się lepiły :-o Łódź projektów nie wrzuca, nie wrzuca, ale jak już coś się pojawi to powala na kolana ^:)^ ;) U mnie głównie nudne, typowe swirle :D Najbardziej lubię ekstremalne przypadki, kiedy autu dosłownie przywraca się życie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 U mnie głównie nudne, typowe swirle :D Najbardziej lubię ekstremalne przypadki, kiedy autu dosłownie przywraca się życie. Nie no skromnie stwierdziłeś że w Łodzi same zadbane cukierasy jeżdżą :lol: Bardzo ładna robota panowie. Aż oczy się śmieją jak widzą takie auto. A 50/50 :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Zaraz Szynka będzie cmokał, jak i ja :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monika_ Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Najbardziej lubię ekstremalne przypadkiten jest genialny :u :u ale takie mniej ekstremalne też by się czasami przydały ;) A 50/50 :shock:no to ja mojego srebrnego nie wstawiam do projektów, bo u mnie w porównaniu z tym, to nie ma 50/50 :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polit Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Nie no skromnie stwierdziłeś że w Łodzi same zadbane cukierasy jeżdżą :lol: Zdecydowanie zadbane. W końcu dwa razy tygodniu myte na szczotkach ;) Zaraz Szynka będzie cmokał, jak i ja :u Dziękuję ^:)^ ale takie mniej ekstremalne też by się czasami przydały ;) Za niecałe 12 godzin będę walczyć z Porsche Caymanem, może właściciel zrobił mu coś ciekawego ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Dwa różne auta chyba hehe :). Konkretne te 50:50 trzeba przyznać się super patrzy. Mega robota :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly_marcin Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Właściciela chyba musieliście reanimować, gdy go zobaczył po Waszych pieszczotach :mrgreen: Świetna robota :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Dawno nie było tu tak kozackiego projektu :u szacun wielki za robotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 A niech mnie, jak Łódź wpadnie z projektem to klękajcie narody! ^:)^ Jestem pod ogromnym wrażeniem, brak mi słów na lakier przed! To mieszanina rys, pasty Tempo i szamponów. O Bogowie.. x_x Polit, jeśli to możliwe to zachęcam do częstszego umieszczania swoich projektów :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Syf na lakierze jak w niektórych wnętrzach aut robionych przez Sebę :D Chyba zrobiliście zyliony przejść na całym aucie :shock: cyt. "nie trzeba spłukiwać i wycierać do sucha"Wstyd się przyznać, ale moja żonka stosowała podobny sposób mycia na swojej bywszej CR-V, ale to było daaaaawno temu a Honda była w złotym kolorze ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polit Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Jejku, nie spodziewałem się tak pochlebnych opinii. Dzięki ^:)^ Zdecydowanie warto było się męczyć! Polit, jeśli to możliwe to zachęcam do częstszego umieszczania swoich projektów :u Zobaczę co da się zrobić ;) Jeszcze kilka fotek masssakry na masce: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek_gti Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Wyszło ładnie ale wystarczy że klient jeszcze raz użyje swojego super szamponu i będzie pozamiatane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi