Polit Posted April 14, 2011 Report Share Posted April 14, 2011 Witam, projekt wrzucam jako ciekawostkę. Większość aut nad którymi pracuję to typowe, nudne przypadki :) Poniższa Honda była dla mnie prawdziwym wyzwaniem. Użyłem wielu past w różnych konfiguracjach, przede wszystkim: Deox1 + pomarańczowa i niebieska gąbka Scholl, Deox 2 + żółta gąbka SNB, Scholl S17+ + pomarańczowa gąbka Scholl, miejscami sanding papierem 2500 3M. Wykończenie Schollem S40 + czarną i (miejscami) pomarańczową gąbką Scholl. Auto było myte bez bieżącej wody przy użyciu ścierki i szamponu, którego cyt. "nie trzeba spłukiwać i wycierać do sucha" L-) W trakcie, przed wykończeniem: Po S40: Pozdrawiam, Sebastian Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojd Posted April 14, 2011 Report Share Posted April 14, 2011 No gratulacje :ymapplause: Zrobiłeś ze starej baby ekstra panienkę. Bardzo mi się podoba ^:)^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SNB SWEDEN Posted April 14, 2011 Report Share Posted April 14, 2011 Kurcze roznica gogantyczna 10 pkt na 10 pkt mozliwych, coraz bardziej mnie zaskakujecie w SNB :oops: Pieknie sie rozwijacie Panowie :u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
damianese Posted April 14, 2011 Report Share Posted April 14, 2011 jest dobrze jest dobrze, dobrze jest! :u chyba wystarczy komentarza :?: a teraz pytanie- nei chcieliście lecieć cały dach na zmatowienie S0? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Monika_ Posted April 14, 2011 Report Share Posted April 14, 2011 O kurcze :shock: Że też tak "moja" była srebrna... no i w zdecydowanie lepszym stanie. Łódź projektów nie wrzuca, nie wrzuca, ale jak już coś się pojawi to powala na kolana ^:)^ ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polit Posted April 14, 2011 Author Report Share Posted April 14, 2011 Wielkie dzięki za opinie! a teraz pytanie- nei chcieliście lecieć cały dach na zmatowienie S0? To auto było pełne niespodzianek, a receptą wcale nie były gruboziarniste pasty. Na lakierze było kilka warstw zapieczonego tempo/wosku/szamponu i innych dziwactw. Część akcesoriów do mycia wstępnego musiałem wyrzucić bo aż się lepiły :-o Łódź projektów nie wrzuca, nie wrzuca, ale jak już coś się pojawi to powala na kolana ^:)^ ;) U mnie głównie nudne, typowe swirle :D Najbardziej lubię ekstremalne przypadki, kiedy autu dosłownie przywraca się życie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mar_1981 Posted April 14, 2011 Report Share Posted April 14, 2011 U mnie głównie nudne, typowe swirle :D Najbardziej lubię ekstremalne przypadki, kiedy autu dosłownie przywraca się życie. Nie no skromnie stwierdziłeś że w Łodzi same zadbane cukierasy jeżdżą :lol: Bardzo ładna robota panowie. Aż oczy się śmieją jak widzą takie auto. A 50/50 :shock: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marctwain Posted April 14, 2011 Report Share Posted April 14, 2011 Zaraz Szynka będzie cmokał, jak i ja :u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Monika_ Posted April 14, 2011 Report Share Posted April 14, 2011 Najbardziej lubię ekstremalne przypadkiten jest genialny :u :u ale takie mniej ekstremalne też by się czasami przydały ;) A 50/50 :shock:no to ja mojego srebrnego nie wstawiam do projektów, bo u mnie w porównaniu z tym, to nie ma 50/50 :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polit Posted April 14, 2011 Author Report Share Posted April 14, 2011 Nie no skromnie stwierdziłeś że w Łodzi same zadbane cukierasy jeżdżą :lol: Zdecydowanie zadbane. W końcu dwa razy tygodniu myte na szczotkach ;) Zaraz Szynka będzie cmokał, jak i ja :u Dziękuję ^:)^ ale takie mniej ekstremalne też by się czasami przydały ;) Za niecałe 12 godzin będę walczyć z Porsche Caymanem, może właściciel zrobił mu coś ciekawego ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fireman_marcin Posted April 14, 2011 Report Share Posted April 14, 2011 Dwa różne auta chyba hehe :). Konkretne te 50:50 trzeba przyznać się super patrzy. Mega robota :u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maly_marcin Posted April 14, 2011 Report Share Posted April 14, 2011 Właściciela chyba musieliście reanimować, gdy go zobaczył po Waszych pieszczotach :mrgreen: Świetna robota :u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomasz Posted April 14, 2011 Report Share Posted April 14, 2011 Dawno nie było tu tak kozackiego projektu :u szacun wielki za robotę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JJ. Posted April 14, 2011 Report Share Posted April 14, 2011 A niech mnie, jak Łódź wpadnie z projektem to klękajcie narody! ^:)^ Jestem pod ogromnym wrażeniem, brak mi słów na lakier przed! To mieszanina rys, pasty Tempo i szamponów. O Bogowie.. x_x Polit, jeśli to możliwe to zachęcam do częstszego umieszczania swoich projektów :u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonnes Posted April 14, 2011 Report Share Posted April 14, 2011 Syf na lakierze jak w niektórych wnętrzach aut robionych przez Sebę :D Chyba zrobiliście zyliony przejść na całym aucie :shock: cyt. "nie trzeba spłukiwać i wycierać do sucha"Wstyd się przyznać, ale moja żonka stosowała podobny sposób mycia na swojej bywszej CR-V, ale to było daaaaawno temu a Honda była w złotym kolorze ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polit Posted April 14, 2011 Author Report Share Posted April 14, 2011 Jejku, nie spodziewałem się tak pochlebnych opinii. Dzięki ^:)^ Zdecydowanie warto było się męczyć! Polit, jeśli to możliwe to zachęcam do częstszego umieszczania swoich projektów :u Zobaczę co da się zrobić ;) Jeszcze kilka fotek masssakry na masce: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacek_gti Posted April 15, 2011 Report Share Posted April 15, 2011 Wyszło ładnie ale wystarczy że klient jeszcze raz użyje swojego super szamponu i będzie pozamiatane... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts