SNB SWEDEN Opublikowano 13 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 Wczoraj dostalem srodek do skor Lether Care firmy 1Z, mozna spokojnie polecic ladnie pachnie wydajny (jest dosc gesty) i nadaje naturalny wyglad skory http://www.shinearama.co.uk/product.php ... EATHER-250 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aro_77 Opublikowano 13 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 Mam wrazenie ze firma EinsZett produkuje dobre produkty do detailingu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 13 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 Mam wrazenie ze firma EinsZett produkuje dobre produkty do detailingu.Pewnie jak kazda firma ma dobre i gorsze, mialem tez ten produkt http://www.shinearama.co.uk/product.php ... L-1000-ale jakos nie byl rewelacyjny szybko sie scianla na lakierze i tez dressing do opon malo wydajny efekt kiepski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aro_77 Opublikowano 13 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 Gummi pfllege chyba juz kultowy :) dobre opinie tez slyszalem o kokpit premium. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 13 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 Ja też, tylko czytałem, całkiem dobre opinie. Metall polish chwalony do wydechów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturo Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Będę potrzebował odświerzyć 12 letnią skórę w kolorze truflowym, czy jest coś co byście polecali. Póki co myślałem o PB Leather Stuff lub Leather Lux od Nielsena bo są za przystępne pieniądze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Efektywny środek to LG i LC. Mam próbki od sebby75. Kanar, który "siedzi" we wnętrzach to chwalił. Możesz napisac do sebby. Ja próbowałem na skórze w volvo. ;) Innych nie znam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monika_ Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Mam lekko zabrudzoną jasną skórę w CR-V i musiałabym się jakoś z nią uporać. Mam Gold Class Leather Cleaner & Conditioner od Meguiar's. Ma ktoś z Was jakieś doświadczenia z nim? Czy to da radę usunąć brud? Czy jest raczej do odżywiania skóry po czyszczeniu? Co byście poradzili? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Pewnie da radę. Zawsze jakaś poprawa będzie. Nie znam. Ale myślę, że doczyści. Spróbuj sobie na formatce siedzenia. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lehto Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 co do Megsa to gdzieś na mazdaspeed niejaki Globy czyścił skórzaną tapicerkę w swojej Mazdzie millenium. Poszukaj na sieci, myślę, że jakiś pogląd na te produkty będziesz po tym miał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 No czyścił i doczyścił z tego co wiem. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lehto Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 ano doczyścił i to całkiem nieźle :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ekhangel Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Polecam na przyszłość Turtle Wax Leather Cleaner (ten beżowy). Dość ładnie ściągnął brud na mojej beżowej skórze. Nabiera ona też lekkiego połysku i jędrności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monika_ Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Dzięki Ekhangel, będę pamiętać :) Tak z rozpędu wzięłam tego Megsa razem z jakimiś innymi kosmetykami no i na razie wypróbuję to co mam. Skóra jest dość nowa (2 lata) i raczej nie zmęczona życiem (jakieś góra 20 tyś km) więc mam nadzieję dużo roboty z nią nie będzie. A doradźcie mi jeszcze, czy po zastosowaniu tego mojego Megsa to jeszcze przejechać czymś skórę, żeby ją odżywić, czy myślicie, że sam Megs wystarczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 W nazwie jest "& Conditioner" czyli powinien zawierać odżywkę. A skoro jest i "Cleaner" to znaczy że jest to produkt AIO. Wypróbuj i podziel się uwagami ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Moje boje z beżową skórą VW Zdjęcia przed i w trakcie czyszczenia http://picasaweb.google.com/turzol/6N2LeatherBefore# Zdjęcia po czyszczeniu i odżywnieniu http://picasaweb.google.com/turzol/6N2LeatherAfter# Produkty użyte to: cleaner Zaino Z-9 odżywka Zaino Z-10 szczoteczka colourlock Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Profeska Artur ;) Ja mam tylko z8 z zaino i rzadko używam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Profeska Artur ;) Ja mam tylko z8 z zaino i rzadko używam. to sprzedaj mi jak nie używasz:P Ja w tym roku mam zamiar skompletowac cały asort. Zaino , ale jeszcze trochę produktów brakuje do kolekcji ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Mogę ożenić. Raz użyłem na mondka. I raz na volviaka. Ponad 90% zostało. Zaino to cały system. Jeden składnik to kiepski pomysł. Jak "coś" to piszmy na PW. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monika_ Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Wypróbuj i podziel się uwagami ;)Wypróbowałam. Efekty nie tak spektakularne jak u Artura, ale właściciel CRVki zadowolony (ja trochę mniej). Tak jak wcześniej pisałam, mam tylko Gold Class Leather Cleaner & Conditioner Megsa. Jest to chyba bardziej Conditioner niż Cleaner, bo nie wszystkie niedoskonałości udało się dostatecznie usunąć. Tu trochę zdjęć: (będę pisać co jest przed a co po - to tak w razie gdybyście nie widzieli różnicy ;) ) przed po przed po przed po przed po tu tak słabo widać 50/50, ale live był niezły efekt i reszta Tak podsumowując - ma ładny zapach, skóra rzeczywiście jest po nim miękka, ale dla bardziej zabrudzonej tapicerki.. hmm.. :roll: Drugi raz na pewno bym nie kupiła. Za jakiś czas wybiorę coś innego. PS sorki, że takie duże zdjęcia wpakowałam, następnym razem będą mniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Pani Moniko, Uprzejmie prosze zwrócić uwagę na fakt, iż nie wszyscy tutaj mają sokole oko, niektórzy nawet okulary nosza, więc duże zdjęcia to bardzo miła rzecz. Znajomemu wziąłem próbke znakomitego produktu japonskiej firmy od elektroniki precyzyjnej domowej i był bardzo zadowolony z efektów na skórze. Oczywiście wcale nie chodzi o firmę na S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 co polecilibyście do czystej / bo nowej/ skóry czarnej ? zastanawiam się pomiędzy zestawem Zaino Z9 i Z10 lub zestawem Zymol Leather Cleaner & Conditioner ? nie ukrywam że ważny dla mnie jest zapach jaki będą mialy ww. środki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator nox Opublikowano 3 Września 2010 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 Ja jestem już po testach Gliptone GT15 oraz Gt11 Całkiem przyjemnie się pracuje zestawem sam cleaner słabo się pieni ale dobrze działa , odżywka pięknie pachnie naturalnie garbowana skóra i po wyschnięciu daje matowy efekt 5/5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRUBEER Opublikowano 14 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 W nawiązaniu do testu Maćka :twisted: u nas tym tajemniczym srodkiem był właśnie Glipton :twisted: i powiem tak całkiem całkiem ale jeśli chodzi o cenę to nie za bardzo, rozmawiałem kiedyś z naszym klubowym czyściochem Krzysiem i ... dobre gdyby było tańsze... ale jeśli chodzi o zapach jak dla mnie rewelacja bardzo mocny zapach skóry (ja akurat lubię). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 15 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 Kuba, obrazki trochę nie na temat, ale fajne :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi