GRUBEER Opublikowano 15 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 Mireczku :oops: ja tylko chciałem nawiązać do testu Maćka Nox'a :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanar Opublikowano 15 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 co polecilibyście do czystej / bo nowej/ skóry czarnej ? zastanawiam się pomiędzy zestawem Zaino Z9 i Z10 lub zestawem Zymol Leather Cleaner & Conditioner ? nie ukrywam że ważny dla mnie jest zapach jaki będą mialy ww. środki Zaino o ile się nie mylę ma zapach typowo skórzany, a Zymol bardziej przyjemny ciężki do nazwania ale po aplikacji w aucie miło pachnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.::SCR::. Opublikowano 18 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 Co do Meg'sa - AIO działo średnio, ludzie bardziej polecają zestaw Rich Leather. PB, z tego co rozmawiałem z Tomkiem z Carnauby, bardziej nadaje się jako regularne odświeżanie dobrze utrzymanej skóry, do większych zabrudzeń jest za słaby. Polecał mi zestaw Colourlocka (79zł albo 99zł - nie pamietam) i parę uwag na temat technik ekonomicznego stosowania, bądź też zestaw Race Glaze (139zł ale większe opakowania). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gliptone Opublikowano 10 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 Profesjonalne kosmetyki do skóry są ZAWSZE dwu składnikowe. Środek 2w1 po pierwsze słabo czyści, po drugie zwiera środek konserwujący, który musi się szybko wchłonąć, a przy tym zabiera do wnętrza skóry brud. A to powoduje jej pękanie Za jakość zawsze trzeba zapłacić. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka Opublikowano 17 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 Na allegro można dostać zestaw do skóry LEXOL 2x 500ml - 119,40zł + wysyłka Są też inne rzeczy http://allegro.pl/listing.php/search?st ... &country=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzycom Opublikowano 3 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 Z pierwszym stwierdzeniem o środkach czyszcząco - konserwujących jak najbardziej się zgadzam. po drugie zwiera środek konserwujący, który musi się szybko wchłonąć, a przy tym zabiera do wnętrza skóry brud. A to powoduje jej pękanie To niestety nie ma nic wspólnego z prawdą. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gliptone Opublikowano 23 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 No, ciekawostka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzycom Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Nie pierwsza "ciekawostka" jaką od Ciebie słyszę, ale tak jak piszę pekanie nie ma nic wspólnego z brudem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi